Νέες επενδύσεις σχεδιάζει στην Ελλάδα η Thomas Cook

8/3/2019
Συνάντηση είχαν στο Βερολίνο στην ITB ο Peter Fankhauser, Διευθύνων Σύμβουλος της Thomas Cook Group και η Έλενα Κουντουρά. Στη συνάντηση, συζήτησαν τα σχέδια του Thomas Cook για συνεχιζόμενες επενδύσεις στην Ελλάδα μέσω της αύξησης των ξενοδοχειακών μονάδων της Thomas Cook, με δημοφιλή νέα σήματα όπως το Casa Cook και το Cook's Club.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την έρευνα «European Chains & Hotels 2019» της Horwath HTL, η Thomas Cook αναγνωρίστηκε ως η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα με 48 ξενοδοχεία το 2018 άνω των 8000 δωματίων.
Η Thomas Cook είναι ηγετική εταιρεία διακοπών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και με χαρά είχα να συζητήσω τα σχέδια του Peter για συνεχείς επενδύσεις στην αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία. Είμαστε επικεντρωμένοι στην περαιτέρω επέκταση της τουριστικής περιόδου και προσβλέπουμε στη συνεργασία με την Thomas Cook, με την οποίο έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή εταιρική σχέση. Περιμένουμε η Thomas Cook να ανοίξει ακόμα περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, φέρνοντας τα σήματα της, όπως το Cook's Club και το Casa Cook, σε περισσότερους ελληνικούς προορισμούς, δήλωσε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, μετά την συνάντηση

Ο Peter Fankhauser, Διευθύνων Σύμβουλος της Thomas Cook Group, από την πλευρά του τόνισε ότι η Ελλάδα παραμένει ένας σημαντικός προορισμός για την Thomas Cook και τους πελάτες της. Η Ελλάδα είναι στην πρωτοπορία της προσπάθειά μας να καινοτομήσουμε με τα νέα μας εμπορικά σήματα ξενοδοχείων - τα Casa Cook και Cooks Club που ξεκίνησε στα ελληνικά νησιά πρόσθεσε ο Peter Fankhauser και υπογράμμισε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες προκειμένου η Ελλάδα να γίνει προορισμός για όλο το έτος.