Ο φακός των κινητών Huawei ταξιδεύει την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο

19/12/2018
Με μια ενέργεια βαθύτατα ανθρώπινη και σίγουρα γεμάτη από Ελλάδα, η νέα συνεργασία της Huawei με τον ΕΟΤ έρχεται να αποκαλύψει μια άλλη πλευρά του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Μάνη, Μετέωρα, Ύδρα, Χανιά, Όλυμπος, Χαλκιδική αλλά και αστικά τοπία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και άλλων πόλεων παρουσιάζονται μέσα από την τριπλή κάμερα Leica του Ηuawei Mate20 Pro με το νέο υπερευρυγώνιο φακό και την ενδιαφέρουσα ματιά 20 Ελλήνων instagrammers.

Οι διακόσιες καλύτερες φωτογραφίες που λήφθηκαν στη διάρκεια του project συγκεντρώθηκαν και παραχωρήθηκαν από την Huawei στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), ελεύθερων πνευματικών δικαιωμάτων για απεριόριστη χρήση και διάρκεια, σε όποια μέσα και με όποιο τρόπο κρίνει ο ΕΟΤ καλύτερα, για να αποτελέσουν κομμάτι της οπτικής ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό τις εκστρατείες προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στο εξωτερικό.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΕΟΤ, Χαράλαμπος Καρίμαλης, έδωσε έμφαση στις προσπάθειες του οργανισμού για να καταστεί η Ελλάδα ως ένας τουριστικός πόλος 365 ημέρών τον χρόνο και να ξεφύγει από το στερεότυπο sea & sun. «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να αναδείξουμε μια άλλη εικόνα της χώρας, η οποία αναπτύσσεται 365 μέρες τον χρόνο αλλάζοντας ταυτόχρονα το πρότυπου του τουρίστα σε αυτό του ταξιδιώτη που αναζητά εμπειρίες. Η συνεργασία μας με τη Huawei αποσκοπεί ουσιαστικά στην ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη».Πηγή: reporter.gr