Οι κρατήσεις τρέχουν για τη Μεγάλη Βρεττανία

16/6/2018
Με άνοδο κρατήσεων κατά 10-15% «τρέχει» το πρώτο 5μηνο του 2018 το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία του Ομίλου Λάμψα. Παράλληλα ο όμιλος σχεδιάζει το νέο ξενοδοχείο που ετοιμάζει στο κτίριο που μίσθωσε από το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Πρόνοιας Πρώην Εργαζομένων ΑΤΕ (ΑΤΠΠΕ ΑΤΕ) στη γωνία Πανεπιστημίου και Κριεζώτου απέναντι από τη ναυαρχίδα του Ομίλου τη Μεγάλη Βρετανία.
Το ξενοδοχείο αναμένεται να είναι έτοιμο προς τα τέλη του 2019 και για την διαμόρφωση του σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων απαιτούνται επενδύσεις 18 εκατ. ευρώ όπως ειπώθηκε στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Λάμψα. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες για την διαχείριση του ξενοδοχείου ο όμιλος Λάμψα συζητά με την γαλλική Accor.
Ακόμη όπως ανακοινώθηκε στη χθεσινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του ομίλου Λάμψα, ο όμιλος προχώρησε κατά τη διάρκεια του 2017 σε εξαγορές γραφείων πρώτου, δευτέρου και τρίτου ορόφου επί της οδού Βουκουρεστίου 4, συνολικού ύψους 682 χιλ. ευρώ, προκειμένου να εντάξει το σύνολο του κτηρίου «Αθηνογένης» στο συγκρότημα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία (υπενθυμίζεται ότι οι όροφοι 4ος - 7ος ήδη ανήκουν στη Μεγάλη Βρεταννία). Η Λάμψα σχεδιάζει να προσθέσει περίπου 15 δωμάτια στο συγκρότημα της Μεγάλης Βρεταννίας.