Ψήφος εμπιστοσύνης στον τουρισμό από την πολιτική ηγεσία

31/5/2018
Aλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσουν την Πέμπτη 31/5 το «παρών» στην 26η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων αποδίδοντας έτσι τα εύσημα στον κλάδο που κράτησε τη χώρα μέσα στην κρίση.

Η πρωινή, κλειστή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου και θα συνεχισθεί με την παρέμβαση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μία συνομιλία που θα έχει με τον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Πολίτη. Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες του προέδρου της AEGEAN, κ. Ευτύχιου Βασιλάκη, του διευθύνοντος συμβούλου της Εurobank, κ. Φωκίωνα Καραβίακαι του chief commercial officer business segment του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρη Χριστόπουλου.

Στη συνέχεια, θα γίνει αναφορά στην έκθεση πεπραγμένων του ΣΕΤΕ για το έτος 2017 και στις δράσεις που υλοποιεί ο Σύνδεσμος για το 2018. Επίσης, ο γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ, κ. Ηλίας Κικίλιας, θα μιλήσει για τις δράσεις του ΙΝΣΕΤΕ και η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, κα. Ιωάννα Δρέττα για τις δράσεις της Marketing Greece κατά το τρέχον έτος.

Η ανοικτή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ, θα ξεκινήσει στις 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης). Στην ανοικτή συνεδρίαση, θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό η υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά.

Πηγή: SETE, Sofokleousin.gr