PURE Wellness Rooms: Ένα νέο πρόγραμμα ευεξίας εφαρμόζεται στο Galaxy Hotel Iraklio

21/2/2018
Το Galaxy Hotel Iraklio στην Κρήτη είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, στο οποίο βρίσκει εφαρμογή το πρόγραμμα PURE Wellness Rooms, που έκανε πρόσφατα την είσοδό του στην χώρα μας. Πρόκειται για μία ολιστική εμπειρία φιλοξενίας, βασισμένη σε μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα και επιφανειών, που μετατρέπει τα δωμάτια των ξενοδοχείων σε χώρους χαλάρωσης και άνεσης.
Το κορυφαίο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Ηράκλειο, πλέον, με την προσθήκη των δωματίων PURE Wellness, προσφέρει την καλύτερη επιλογή για τη διαμονή όσων ταξιδεύουν στο Ηράκλειο, είτε για δουλειά, είτε για αναψυχή. Τα PURE Wellness Rooms του ξενοδοχείου υποβάλλονται σε μια πολύ διεξοδική, σχολαστική διαδικασία για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων και βλαβερών μικροοργανισμών από όλες τις επιφάνειες, τα υφάσματα και τον αέρα. Τα δωμάτια PURE Wellness έχουν σχεδιαστεί για να ξεκουράζουν το αναπνευστικό σύστημα και να παρέχουν απόλυτη χαλάρωση και έναν υπέροχο ύπνο για όλους τους επισκέπτες, ειδικά τους πάσχοντες από αλλεργίες. Παρόλο, που όλα τα καταλύματα στο Galaxy Hotel Iraklio πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας, τα δωμάτια PURE Wellness περιλαμβάνουν μία πρόσθετη διαδικασία επτά σταδίων, που αποσκοπεί στη μείωση των ατμοσφαιρικών σωματιδίων και στην ελαχιστοποίηση της παρουσίας πιθανών αλλεργιογόνων ουσιών.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PURE Greece Αναστάσης Λωζός δήλωσε: "Το ξενοδοχείο Galaxy Iraklio βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της παροχής του επόμενου επιπέδου ευεξίας και άνεσης για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τα δωμάτια PURE Wellness είναι απλώς μια επέκταση της δέσμευσής τους και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο".
Αναφερόμενος στη συνεργασία, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Economou Hotels -της εταιρίας στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο-, Γιάννης Οικονόμου δήλωσε με τη σειρά του: "Δεδομένης της προσήλωσης της Economou Hotels και της παράδοσης του Galaxy Iraklio στην καινοτομία και στην παροχή ολοένα και περισσότερο αναβαθμισμένων υπηρεσιών, συνεχίζουμε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με την PURE. Τα PURE Wellness Rooms αποτελούν σημαντικό στοιχείο διαφοροποίησης του προϊόντος μας με μεγάλη απήχηση προς τους επισκέπτες, που ζητούν ένα ανώτερο επίπεδο διαμονής και ευεξίας. Προσδοκούμε ακόμα μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία με ακόμα περισσότερους ενθουσιασμένους επισκέπτες!"

Τα στάδια της διαδικασίας PURE Wellness
Σε κάθε δωμάτιο PURE Wellness γίνεται επεξεργασία με ιδιόκτητη τεχνολογία αιχμής που καθαρίζει τόσο τον αέρα όσο και τις επιφάνειες, παρέχοντας το απόλυτο επίπεδο άνεσης για όλους τους επισκέπτες. Η διαδικασία στα δωμάτια ευεξίας περιλαμβάνει:
• Καθαρισμό και απολύμανση της μονάδας επεξεργασίας αέρα δωματίου και εγκατάσταση δισκίων ενζύμων συμπυκνωμάτων
• Eγκατάσταση gel αιθερίων ελαίων απόσμησης και απολύμανσης PURE με αντιμικροβιακές και απολυμαντικές ιδιότητες
• Μικροκαθαρισμό όλων των επιφανειών με σκούπα HEPA
• Καθαρισμό χαλιών και ταπετσαριών όπου χρειάζεται με PURE Porous Surface CleanerTM
• Καθαρισμό σκληρών επιφανειών με PURE CleanTM
• Ψεκασμό όλων των επιφανειών με το βακτηριοστατικό φράγμα PURE ShieldΤΜπου εφαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες για την πρόληψη της ανάπτυξης μικροοργανισμών.
• Απολύμανση χώρου με συσκευή όζοντος
• Εγκατάσταση συστήματος Intellipure επαγγελματικού καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιεί αμερικανική ιατρική τεχνολογία για τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα αρκετές φορές την ώρα, καταλήγοντας σε 99,99% αφαίρεση επιβλαβών σωματιδίων έως 0,007μm.
• Εγκατάσταση αδιάβροχων, υποαλλεργικών προστατευτικών στρώματος και μαξιλαριώνπου προστατεύουν από ακάρεα, σκόνη και άλλων μικροοργανισμών.
Για όλα τα παραπάνω κάθε δωμάτιο πιστοποιείται με μέτρηση των μικροσωματιδίων πριν και μετά τη διαδικασία μετατροπής του χώρου.
Σχετικά με την PURE Greece
Η PURE Greece, εκπροσωπείται από την ΛΩΖΟΣ Α.Ε., μια αμιγώς ελληνική εταιρία 115 ετών, με 80 χρόνια παράδοση στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών. Η PURE Greece αποτελεί τον τοπικό αντιπρόσωπο της PURE Global, μιας εταιρίας που ειδικεύεται στην δημιουργία χώρων ευεξίας και υποαλλεργικών δωματίων. Αναπτύσσει ιδιόκτητες λύσεις καθαρισμού αέρα και επιφανειών και ακολουθεί το σύστημα 7 σταδίων PURE, το οποίο χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 5.000 δωμάτια ξενοδοχείων, σε 20 χώρες, παγκοσμίως. Η λύση της PURE είναι η μόνη κατοχυρωμένη και αποδεδειγμένη διαδικασία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την παροχή ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος. Παράλληλα, χρησιμοποιείται και σε άλλες αγορές όπως χώρους γραφείων, παιδικούς σταθμούς και κρουαζιερόπλοια. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα της PURE έχουν εμπιστευθεί η SUPERFAST και η BLUESTAR Ferries. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.pureroom.gr.

Σχετικά με την Economou Hotels
Η Economou Hotels είναι εταιρία ιδιοκτησίας και διαχείρησης ξενοδοχείων με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, με πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ελληνικό τουρισμό. Η εταιρία είναι γνωστή για την προσήλωσή της στην ποιότητα λειτουργίας, υπηρεσιών και εγκαταστάσεων καθώς και για την κουλτούρα φιλοξενίας, το άριστο εργασιακό περιβάλλον και το σεβασμό προς την εταιρική υπευθυνότητα, το φυσικό περιβάλλον και την κοινωνία. Η Economou Hotels είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια δύο ξενοδοχειακών μονάδων στο Ηράκλειο Κρήτης:
-Του πολυβραβευμένου, 5 αστέρων Galaxy Hotel Iraklio στην πόλη του Ηρακλείου (ετήσιας λειτουργίας, 127 δωμάτια, 260 κλίνες, 15 χώροι εκδηλώσεων, 2 εστιατόρια) και
-Του Galaxy Villas Resort 4 αστέρων στο γραφικό χωριό Κουτουλουφάρι Χερσονήσου (53 διαμερίσματα, 220 κλίνες, εποχικής λειτουργίας).

Και τα δυο ξενοδοχεία κατέχουν ηγετική θέση στις αγορές τους και αποτελούν την κορυφαία επιλογή των απαιτητικών επισκεπτών και των κορυφαίων εταιριών, tour operators και τουριστικών πρακτορείων.
Επιπλέον των ξενοδοχείων η εταιρία δραστηριοποιείται σε άλλους τομείς όπως οι γεωργικές παραγωγές (με μεγάλη παραγωγή ελαιολάδου) και τα ακίνητα. Επίσης, η EconomouHotels είναι εκ των ιδρυτών του 18-οπών, PGA, CreteGolfClub.