Γαστρονομικός Τουρισμός

Μεράκλωσαν οι ταξιδιώτες στο "Ελ. Βενιζέλος" με ούζο Λέσβου και καρσιλαμάδες

Μια ευχάριστη έκπληξη γεμάτη … ούζο είχαν οι ταξιδιώτες που αναχωρούσαν το μεσημέρι της Δευτέρας από το ΔΑΑ «Ελ. Βενιζέλος». Αιτία το νοερό ταξίδι που τους προσέφερε στη Λέσβο, τα αρώματα και τις γεύσεις του νησιού, το Επιμελητήριο Λέσβου με τη στήριξη του Δήμου Λέσβου, του Συνδέσμου Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών...

Περισσότερα..

Η μπουγάτσα και το κουλούρι Θεσσαλονίκης αποκαλύπτονται στα ρωσικά media

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γαστρονομικό ταξίδι των 4 Ρώσων δημοσιογράφων στην Μακεδονική κουζίνα και στην γαστρονομικό πλούτο της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα..

Τσίπρας: Κρητική διατροφή συστατικό στοιχείο της πολυτέλειας των διακοπών στην Κρήτη

Την ανάγκη διασύνδεσης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής στην Κρήτη με τον τουρισμό επεσήμανε στην ομιλία του στο Ηράκλειο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χτες.

Περισσότερα..

1o Διεθνές Συνέδριο για Οινικό Τουρισμό στη Σαντορίνη

Με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, πραγματοποιείται από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2016, το «1o Διεθνές Συνέδριο για Οινικό Τουρισμό» στη Σαντορίνη.

Περισσότερα..

28 & 29 Μαΐου - Ανοιχτές Πόρτες στα επισκέψιμα οινοποιεία της Ελλάδας

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, οι Έλληνες οινοπαραγωγοί περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Περισσότερα..

Ρεκόρ επισκεπτών φέτος στα ΟιΝοτικά

Η σημασία του Οινοτουρισμού αναδείχθηκε με εύγλωττο τρόπο στην έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά που έγινε σε Χανιά και Ηράκλειο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

Περισσότερα..

Έρχεται η έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά στα Χανιά

Οι Οινοποιοί της Κρήτης (Wines of Crete) οργανώνουν την έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά 20 με 22 Φεβρουαρίου 2016 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Κέντρου Αρχιτεκτονικής...

Περισσότερα..

Το ελληνικό κρασί στο Ζάππειο

Περισσότερα από 150 οινοποιεία από όλη τη χώρα, με 1.500 κρασιά, θα συμμετέχουν στην έκθεση κρασιού, Οινόραμα, που διοργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο, το τριήμερο 5, 6 και 7 Μαρτίου (10.00- 19.00).

Περισσότερα..

Το «Wines of Crete» στο συνέδριο "Εurope Senior Tourism 55 +"

Το «Wines of Crete» υποστήριξε το συνέδριο "Εurope Senior Tourism 55 +" με θέμα: «Η Ισπανία ως χειμερινός προορισμός» με την παρουσία του Υπουργείο Τουρισμού, Καινοτομίας και Ενέργειας της Ισπανίας αλλά και εκπροσώπων του τουρισμού της χώρας.

Περισσότερα..

Ταξίδι στον κόσμο των «Μεγάλων Κόκκινων Κρασιών» στο Ξεν. Μεγάλη Βρετανία

Ένα πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο των «Μεγάλων Κόκκινων Κρασιών» συνδιοργανώνουν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, ο ιστότοπος για τη γαστρονομία και την ευζωία, «The Food & Leisure Guide» και η εταιρεία οινικής επικοινωνίας «Vinetum».

Περισσότερα..