Αεροπορικές Εταιρείες

Μια έξυπνη λύση για εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος στο check in στα αεροδρόμια

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, ο Johnathan Webster έχει επιβιβαστεί σε σχεδόν 60 πτήσεις, αποφεύγοντας επιτυχώς ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» των αεροπορικών ταξιδιών: το check-in των αποσκευών.

Περισσότερα..

Έρχεται επανάσταση στην εναέρια κυκλοφορία και την ασφάλεια αεροδρομίων

Η Vodafone ανακοίνωσε χτες την έναρξη δοκιμών της πρώτης στον κόσμο τεχνολογίας για την εναέρια κυκλοφορία, την ασφάλεια και τον εντοπισμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones).

Περισσότερα..

Fraport: Μειωμένη η επιβατική κίνηση τον Ιανουάριο

Μείωση καταγράφει η συνολική επιβατική κίνηση του Ιανουαρίου στα αεροδρόμια τα οποία διαχειρίζεται η Fraport.

Περισσότερα..

Η Qatar Airways ξεκινά απευθείας πτήσεις για τη Μύκονο από Ντόχα

Η Qatar Airways ανακοίνωσε την έναρξη απευθείας πτήσεων στη Μύκονο, με την πρώτη πτήση να πραγματοποιείται στις 30 Μαΐου 2018.

Περισσότερα..

Tι συζήτησαν Ρέτσος - Μοσκοβισί

Συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Πιερ Μοσκοβισί είχε, σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος και μέλη του Προεδρείου του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου.

Περισσότερα..

Εκκίνηση έργων αναβάθμισης του αεροδρομίου στην Κω

Την μερική αναστολή λειτουργίας του αεροδρομίου της Κω για λίγες μέρες ανακοίνωσε η Fraport προκειμένου να γίνουν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών.

Περισσότερα..

Emirates: Έκλεισε με ρεκόρ το 2017

Με σημαντικά ρεκόρ έκλεισε το 2017 η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία του κόσμου,

Περισσότερα..

Απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση Πειραιάς-Αεροδρόμιο από 1η Φεβρουαρίου

Πρεμιέρα την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου, η απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Πειραιά με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η διαδρομή θα διαρκεί μία ωρα και τρία λεπτά, ενώ τα δρομολόγια θα διεξάγονται ανά μία ώρα.

Περισσότερα..

Ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής, Γ. Τζιάλλας στη Βενετία για την έναρξη του Έτους Τουρισμού ΕΕ-Κίνας 2018

Ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κος Γιώργος Τζιάλλας εκπροσώπησε την Ελλάδα και το Υπουργείο Τουρισμού στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη του Έτους Τουρισμού ΕΕ-Κίνας 2018 στη Βενετία, όπου συμμετείχαν στελέχη κυβερνήσεων της ΕΕ και της Κίνας.

Περισσότερα..

Νέα πιστοποίηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από την TÜV AUSTRIA HELLAS

Η εταιρεία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.,υπεύθυνη για τη διαχείριση και τη λειτουργία του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά από τη διαδικασία επιθεώρησης της TÜV AUSTRIA HELLAS, ηγετικού φορέα πιστοποίησης της χώρας, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης...

Περισσότερα..