Τεχνολογία

Σταθάκης: Κομβικός ο ρόλος του ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροκίνηση, "έξυπνα νησιά", αυτοματοποίηση δικτύου

Για έναν νέο χρόνο «με προκλήσεις και ευκαιρίες για την αναδιοργάνωση της ελληνικής αγοράς ενέργειας, στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης της χώρας», έκανε λόγο σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΔΕΔΔΗΕ.

Περισσότερα..

Ο φακός των κινητών Huawei ταξιδεύει την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο

Με μια ενέργεια βαθύτατα ανθρώπινη και σίγουρα γεμάτη από Ελλάδα, η νέα συνεργασία της Huawei με τον ΕΟΤ έρχεται να αποκαλύψει μια άλλη πλευρά του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Περισσότερα..

Το roaming και τα upload των τουριστών τονώνουν τα έσοδα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας

Το roaming, η λεγόμενη περιαγωγή και το γεγονός ότι μετά την κατάργηση των τελών στην υπηρεσία αυτή εντός ΕΕ, ο Ευρωπαίος ταξιδιώτης χρησιμοποιεί από παντού το πακέτο δεδομένων που έχει στο συμβόλαιό του έχει τονώσει τα έσοδα των εταιριών κινητής.

Περισσότερα..

Κλειδί το κινητό τηλέφωνο για την τουριστική βιομηχανία

Σε βασικό παράγοντα διαμόρφωσης τάσεων, διάχυσης πληροφοριών και προώθησης πωλήσεων είναι το κινητό τηλέφωνο. Πλέον όπως καταφαίνεται μέσω των έξυπνων τηλεφώνων γίνονται σταδιακά όλο και περισσότερες κρατήσεις ενώ αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου για τους Έλληνες στο internet.

Περισσότερα..

H Eλλάδα συζητά για την οδήγηση του μέλλοντος

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη συμμετείχαν στο συνέδριο 2ο Connected Cars Conference, όπου παρουσιάστηκαν οι τάσεις και οι προοπτικές των Connected Cars και αναδείχθηκαν επίκαιρα θέματα και όλες οι επερχόμενες εξελίξεις στο διεθνές περιβάλλον και στην Ελλάδα για τους κλάδους αυτοκινήτων, αυτοκινητοδρόμων,...

Περισσότερα..

Tι θα φέρει στην Ελλάδα το 5G και με ποιές προϋποθέσεις

Αύξηση κατά 2.05% μπορεί να δώσει η ανάπτυξη του 5G στην ελληνική οικονομία εφόσον τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα ανάπτυξή τους, όπως προβλέπει και αντίστοιχη ευρωπαϊκή στρατηγική. Αυτό αναμένεται να προσθέσει €3.06 δισ. στο ΑΕΠ και € 1.62 δις στα δημόσια έσοδα

Περισσότερα..

O τουρισμός ιδανική πύλη της Ελλάδας στον νέο ψηφιακό κόσμο - Τα έξι σημεία κλειδιά

Καταλύτης η ψηφιακή τεχνολογία στην διαμόρφωση τάσεων στον τουρισμό

Περισσότερα..

Συνέδριο ΣΕΤΕ: Tourism in Transition: someTHINKdifferent

Στις 16 Οκτωβρίου, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) διοργανώνει το ετήσιο συνέδριό του στο ξενοδοχείο Hilton Aθηνών, με θέμα “Tourism in Transition: #someTHINKdifferent”.

Περισσότερα..

INΣΕΤΕ: Τεράστιες οι δυνατότητες ανακύκλωσης στον τουριστικό τομέα - Πρακτικός Οδηγός

Ένα πρακτικό οδηγό με θέμα «Ανακύκλωση και διαχείριση στερεών αποβλήτων στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας» ολοκλήρωσε πρόσφατα το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ).

Περισσότερα..

Πυλώνας για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης το 4G στο Μετρό

Στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και με κύριο γνώμονα της συνάντησης τους την ανάπτυξη της ψηφιακής εμπειρίας δημοτών και επισκεπτών στο μετρό της πόλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε. και ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) συζήτησαν επί...

Περισσότερα..