Τεχνολογία

Syncbnb: Η ελληνική start up για διαχείριση βραχυχρόνιων μισθώσεων στις 15 κορυφαίες της Ευρώπης

Η ελληνική Syncbnb επιλέχθηκε ανάμεσα σε 507 ευρωπαϊκές startups – και μέσα από μια πολύ αυστηρή διαδικασία συνεχόμενων αποκλεισμών - να συμμετάσχει στο EU Startups Summit στην Βαρκελώνη στις 24 Απριλίου και να παρουσιάσει την υπηρεσία της μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό που απαρτίζεται από την αφρόκρεμα...

Περισσότερα..

Χειρόφρενο στα αυτοκίνητα με ιδιώτες οδηγούς βάζει η Uber - Συνεχίζει με τα ταξί

Αναστέλλει την προσφορά μετακινήσεων με ιδιώτες οδηγούς η Uber (uberX) στην Ελλάδα μέχρι να αξιολογήσει η εταιρία το πώς θα εναρμονιστεί με το νέο νομοθετικό πλαίσιο. Αντίθετα συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες με τη χρήση ταξί το uberTAXI στην Αθήνα.

Περισσότερα..

Pylones Hellas: Κάνει τον ... τροχονόμο στην κίνηση του wi fi των ξενοδοχείων

Στο διπλασιασμό του τζίρου της τα επόμενα τρία χρόνια προσβλέπει η Pylones Ηellas, η οποία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους system integrators της ελληνικής αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών.

Περισσότερα..

Η Εύα Καϊλή απαντάει για Uber

Σε συνέχεια των δηλώσεων του προέδρου της ΠΟΕΙΑΤΑ, κυρίου Θύμιου Λυμπερόπουλου, που κατηγόρησε σχεδόν τους πάντες, αλλά και την Εύα Καϊλή ότι ζήτησε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να νομοθετήσει για να αφεθεί "ελεύθερη"(;!) η Uber με τα Ι.Χ., η ευρωβουλευτής απορεί με την αυθαίρετη ερμηνεία της σχετικής...

Περισσότερα..

Ο τουρισμός συμβάλλει στα κέρδη του ΟΤΕ - Ο ρόλος της περιαγωγής

Η κίνηση δεδομένων, η επέκταση των ευρυζωνικών δικτύων αλλά και ο τουρισμός μέσω της αύξησης του όγκου περιαγωγής δίνουν σημαντική ώθηση στα κέρδη του ΟΤΕ αλλά και δείχνουν την τάση στον κλάδο.

Περισσότερα..

Το τέλος των χρεώσεων στην ΕΕ περιαγωγής είναι κοντά

Καλά τα μαντάτα για τους ταξιδιώτες καθώς άνοιξε ο δρόμος για την κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής στην ενωμένη Ευρώπη.

Περισσότερα..

Τον τουρισμό επιλέγουν νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Η ανάπτυξη του τουρισμού οδηγεί αρκετές νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα να επιλέξουν τον κλάδο ως τομέα δράσης. Είτε παρέχοντας υπηρεσίες ξενάγησης, προσφοράς εμπειρίας, είτε ως πλατφόρμες ενιαίας διαχείρισης κρατήσεων προσδοκούν να βγουν εκτός συνόρων.

Περισσότερα..

Η Air Canada επιλέγει την τεχνολογία της Amadeus

Απλό, καλύτερο, γρηγορότερο, ακριβές: αυτά είναι τα ορόσημα της καλύτερης online εμπειρίας αγορών για τους ταξιδιώτες στην κράτηση μια πτήσης. Πλέον, οι πελάτες της Air Canada μπορούν να απολαμβάνουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε μια νέα και βελτιωμένη εμπειρία κράτησης, μέσα από τις κορυφαίες ψηφιακές...

Περισσότερα..

Υποχρεωτικά τα POS στην εστίαση το καλοκαίρι

Με υπουργική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών θα πρέπει να καθοριστούν οι κλάδοι που θα έχουν υποχρεωτικά μηχανήματα ψηφιακών πληρωμών. Σε αυτούς εντάσσεται η εστίαση καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να εισπραχθούν έτσι περισσότερα έσοδα γα το κρατικό ταμείο.

Περισσότερα..

Τι λένε οι φήμες για τα χαρακτηριστικά του iPhone 8

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα χαρακτηριστικά που πιθανόν θα έχει η επόμενη συσκευή κινητής τηλεφωνίας της Apple, το iPhone 8.

Περισσότερα..