ΣΕΤΕ

Λύσεις για τα σκουπίδια ζητεί με παρέμβασή του ο Γιάννης Ρέτσος

Με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος ζητεί ενεργοποίηση των υπευθύνων για το θέμα των σκουπιδιών.

Περισσότερα..

Εθνικό σχέδιο για την οικονομία και τον τουρισμό ζητεί ο Γιάννης Ρέτσος

Την «υπέρτατη ανάγκη να υπάρξει επιτέλους ένα εθνικό σχέδιο ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας» ανέδειξε ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος μιλώντας, στο Συνέδριο που διοργάνωσε Ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση, «Η Ελλάδα Μετά ΙΙ».

Περισσότερα..

Στρατηγική εξωστρέφειας και συνεργιών από τη Marketing Greece

Τη στρατηγική που ακολουθεί η Marketing Greece παρουσίασε στην 26η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ η επικεφαλής της Ιωάννα Δρέτττα.

Περισσότερα..

Οι 12 προτάσεις του ΣΕΤΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού

Στα οκτώ αυτά χρόνια της κρίσης, τα έσοδα που εισέρρευσαν στη χώρα από τους ξένους τουρίστες που επισκέφθηκαν την Ελλάδα, οι άμεσες ταξιδιωτικές εισπράξεις, αγγίζουν τα 100 δισ. ευρώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Αυτό τόνισε μιλώντας στην ανοικτή συνεδρίαση της 26ης τακτικής...

Περισσότερα..

Διατήρηση θεσμικών όρων για τα εργασιακά δικαιώματα και βιώσιμη ανάπτυξη οι στόχοι του ΣΕΤΕ

Εργασιακή ειρήνη και διάχυση της όποιας υπεραξίας φέρνει ο ελληνικός τουρισμός στην εθνική οικονομία και σε άλλους τομείς, είναι δύο από τις βασικές στοχεύσεις του ΣΕΤΕ για το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα..

Ψήφος εμπιστοσύνης στον τουρισμό από την πολιτική ηγεσία

Aλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσουν την Πέμπτη 31/5 το «παρών» στην 26η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Περισσότερα..

Ο ΣΕΤΕ αναδεικνύει την υπεραξία που φέρνει ο τουρισμός στην οικονομία

«Τουρισμός, αξία για όλους» είναι η νέα ψηφιακή καμπάνια του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ, η οποία «τρέχει» στο site www.axiagiaolous.gr και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κι έχει ως στόχο την ανάδειξη της ουσιαστικής και μετρήσιμης συμβολής του τουρισμού στο σύνολο της εθνικής οικονομίας...

Περισσότερα..

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour συνέχισε το ταξίδι του στη Σκιάθο και τη Χίο

Mε τη συμμετοχή πάνω από 480 τουριστικών επαγγελματιών πραγματοποιήθηκαν στη Σκιάθο και τη Χίο άλλες δύο διοργανώσεις του Σχολείου Τουρισμού OnTour.

Περισσότερα..

Ουσιαστική διαβούλευση για το κρίσιμο θέμα της διαιτησίας ζητούν ΣΕΒ και ΣΕΤΕ

Τη διεξαγωγή ουσιαστικής και επαρκούς διαβούλευσης με τους θεσμικούς κοινωνικούς εταίρους για το θέμα της διαιτησίας ζητούν από την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου οι πρόεδροι του ΣΕΒ Θ. Φέσσας και του ΣΕΤΕ Γ. Ρέτσος.

Περισσότερα..

Έσοδα 2 δισεκ. ευρώ από τον τουρισμό "'άνω των 65" στην Ελλάδα το 2016

Περί τα 2 δισ. ευρώ δαπάνησαν οι τουρίστες 3ης ηλικίας (65+), που επισκέφθηκαν την Ελλάδα για διακοπές το 2016.

Περισσότερα..