Γαστρονομία

Η γαστρονομία και οι αυθεντικές γεύσεις των Λειψών κέρδισαν τις εντυπώσεις

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στους Λειψούς το Σάββατο 13 Απριλίου το «Aegean Mamas Know Best» – «Οι μαμάδες του Αιγαίου γνωρίζουν καλύτερα» & «Aegean Gardeners»- «Μικροί Κηπουροί του Αιγαίου», με τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού να έχουν την τιμητική τους

Περισσότερα..

Το Thessbrunch επιστρέφει δυναμικά

Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες και οι ντόπιοι εξακολουθούν να εμπιστεύονται και να στηρίζουν το Thessbrunch, το project της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης! Κάτι που αποδεικνύεται από τις διαρκώς αυξανόμενες συμμετοχές των ξενοδοχείων, αλλά και τη δυναμική προσέλευση του κόσμου που επιλέγει...

Περισσότερα..

Συνεργασία Costa Navarino - Funky Gourmet: Τα αστέρια Michelin απογειώνουν τη Μεσσηνιακή γαστρονοομία

Μια νέα άφιξη ενισχύει φέτος το καλοκαίρι, τη γαστρονομική εμπειρία στην Costa Navarino. To Funky Gourmet θα λειτουργήσει ως Pop-Up εστιατόριο, σε ένα μοναδικό χώρο με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου, από τις 8 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου.

Περισσότερα..

Το ελληνικό κρασί κέρδισε τις εντυπώσεις στη Γερμανία

Εντυπωσίασε η εθνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και ποτών στον κόσμο, Prowein 2019. Η έκθεση διεξήχθη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, 17 - 19 Μαρτίου, και η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε από περίπου 100 οινοποιεία. Η Prowein 2019 προσέλκυσε σχεδόν 7.000 οινοποιούς από όλο τον κόσμο και περίπου 61.500...

Περισσότερα..

Ο Ευρωπαϊκός κλάδος αλκοολούχων ποτών λάνσαρε online εργαλείο ενημέρωσης του καταναλωτή

Η Ένωση Παραγωγών Αλκοολούχων Ποτών Ευρώπης (SpiritsEUROPE), η οποία αποτελεί το επίσημο θεσμικό όργανο του κλάδου αλκοολούχων ποτών σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, έθεσε σε εφαρμογή από τις 12 Μαρτίου 2019 μια νέα διαδικτυακή πύλη προκειμένου να παρέχει στους καταναλωτές περισσότερες πληροφορίες σχετικά...

Περισσότερα..

Ελληνικό Πρωινό για 1η χρονιά στην Food Expo 2019

Το «Ελληνικό Πρωινό», μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες όσον αφορά στην ανάδειξη της γαστρονομικής μας κληρονομιάς, αλλά και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος γενικότερα, θα φιλοξενηθεί για πρώτη χρονιά στην έκθεση Food Expo 16-18 Μαρτίου 2019 στο Hall 2, Stand C27–D34 του Metropolitan...

Περισσότερα..

Auberge Resorts Collection: Νέοι Chef στα Grace Hotel Santorini και Grace Mykonos

Η εταιρεία Auberge Resorts Collection ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με νέους Chef για τα ξενοδοχεία Grace Hotel Santorini και Grace Mykonos.

Περισσότερα..

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Όχημα τόνωσης των εξαγωγών η ελληνική γαστρονομία στις ΗΠΑ

Έμφαση στις εξαγωγές, στήριξη των ελληνικής κοπής σημάτων και ανάπτυξη της αγοράς εναλλακτικών προϊόντων όπως ο μηλίτης, ή άλλων με λιγότερο ή καθόλου αλκοόλ είναι τα βασικό τρίπτυχο της στρατηγικής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Περισσότερα..

Ελληνικό Απόσταγμα 2019: Η διαφορά από τα «χύμα» μέσα από την ποιότητα και την αξιοπιστία

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου για πέμπτη συνεχή χρονιά η εκδήλωση γευστικής δοκιμής ελληνικών αποσταγμάτων και ηδύποτων «Ελληνικό Απόσταγμα» 2019.

Περισσότερα..

Εργαστήρια Ελληνικής κουζίνας στην Πολωνία

H Νorth Events πραγματοποιεί στην Πολωνία τα τελευταία 4 χρόνια, μέσω της GRECKA PANORAMA - GREEK FOOD SHOW σεμινάρια γαστρονομίας για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας αλλά και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Πολωνίας.

Περισσότερα..