Συνέδρια - Εκθέσεις

Οι τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στην έκθεση GRECKA PANORAMA 2018

Την πρώτη μέρα της έκθεσης GRECKA PANORAMA που γίνεται στις 30 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Digi.travel Market Focus στο Polonia Palace όπου θα εστιάσει στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και πως αυτές μπορούν να επιφέρουν έσοδα για τα ξενοδοχεία. Επίσης, θα παρουσιαστούν και...

Περισσότερα..

Βαρσοβία, Πολωνία: Ολοκληρώθηκε το 4o Διεθνές Συνέδριο MICE

To 4ο Διεθνές Συνέδριο MICE στην Πολωνία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στην Βαρσοβία, από την “Meet the Bidder”, στο ξενοδοχείο Sound Garden Hotel.

Περισσότερα..

Demand: Hotel Design Awards 2018: Έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής

O κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού Design, τα Hotel Design Awards του 100% Hotel Show, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής καθώς και το πλάνο προβολής των νικητών!

Περισσότερα..

Η 2η GRECIA PANORAMA στο World Trade Center στο Βουκουρέστι

Η 2η έκθεση για την Ελλάδα στην Ρουμανία GRECIA PANORAMA από την North Event s πραγματοποιείται στις 19 – 20 Ιανουαρίου στο Βουκουρέστι στο World Trade Center.

Περισσότερα..

1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Σε πρακτικά θέματα γύρω από το ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο θα επικεντρώνεται το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων που διοργανώνεται στην Ίο στην συνεδριακή αίθουσα του Μουσείου Γαϊτη, το διήμερο 11-12 Απριλίου 2018 με πρωτοβουλία του Δήμου Ιητών

Περισσότερα..

Η πρώτη έκθεση “GREEK PANORAMA” στην Κύπρο

Η Ελλάδα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων για τους Κύπριους ταξιδιώτες! Με 540.000 επισκέπτες το 2016 – και όπου τα στοιχεία για το 2017 αναμένονται ακόμη υψηλότερα, η εταιρία North Events επενδύει στρατηγικά και σε αυτήν την αγορά με σκοπό να χαρίσει ένα πλούσιο διήμερο εκδηλώσεων γεμάτο Ελλάδα.

Περισσότερα..

ΙΤΒ: Προβλέψεις για διψήφια αύξηση κρατήσεων από τη Γερμανία

Διψήφια αύξηση καταγράφεται στις προκρατήσεις από τη Γερμανία, οι οποίες σύμφωνα με στοιχεία από τις επαφές και διαπραγματεύσεις της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με παράγοντες της γερμανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας κυμαίνεται από 25 - 40%. .

Περισσότερα..

Η Ελλάδα στο επίκεντρο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Salon de Vacances στις Βρυξέλλες

Η ετήσια έκθεση Salon de Vacances πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες μεταξύ 1-4 Φεβρουαρίου 2018.

Περισσότερα..

13η ΗORECA 2018: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τουριστικού κλάδου

Εγκαινιάστηκε χθες από την Υπουργό Τουρισμού κ. ΄Ελενα Κουντουρά η 13η ΗORECA, μια έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, που οδηγεί τις εξελίξεις στον Ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο.

Περισσότερα..

HAPCO: Αισιόδοξα τα μηνύματα για την επόμενη ημέρα της συνεδριακής Ελλάδας

Οι σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού που προσφέρονται στην χώρα μας, παρουσιάστηκαν στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό, το οποίο ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 31/01 & 01/02 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανν...

Περισσότερα..