Ξενοδοχεία

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι ξενοδοχειακοί όμιλοι στην Ελλάδα

Σύμφωνα έρευνα της GBR Consulting, σχεδόν το 8% των ξενοδοχείων και το 27% των δωματίων της ελληνικής αγοράς είναι branded, ανήκουν δηλαδή σε κάποια διεθνή αλυσίδα με παρουσία σε περισσότερες από μια χώρες, ή σε κάποιο εγχώριο ξενοδοχειακό brand με παρουσία σε περισσότερες από μια περιοχές της Ελλάδας,...

Περισσότερα..

Στον Όμιλο Μήτση το Grand Hotel στη Ρόδο

Με το ποσό των 50,1 εκατομμυρίων ευρώ στον όμιλο Μήτση, πέρασε το το «Grand Hotel», στη Ρόδο. Το γνωστό και ως Αστέρας Ρόδου ξενοδοχείο εκπλειστηριάστηκε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος χτες Δευτέρα.

Περισσότερα..

Σενάριο Athens Ledra και για το Esperia Palace;

Το ενδιαφέρον τριών εταιριών συγκέντρωσε η ο διαγωνισμός του ΕΦΚΑ για τη μίσθωση του ακινήτου που στέγαζε το πρώην ξενοδοχείο «Εσπέρια» στη Σταδίου.

Περισσότερα..
L

Λαμπερό πάρτι στο ανακαινισμένο Ballroom του Crowne Plaza Athens

Ο Απόστολος Μουσαμάς και η ομάδα της Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, υποδέχτηκαν φίλους και συνεργάτες στο ανακαινισμένο Ballroom του ξενοδοχείου Crowne Plaza Athens City Centre σ’ ένα κεφάτο pre-Christmas πάρτι. Το νέο Ballroom συγκαταλέγεται στις καλύτερες αίθουσες της Αθήνας στην κατηγορία της.

Περισσότερα..

Το Golden Age Hotel, άνοιξε τις πόρτες του….στη νέα εποχή!!

Το Golden Age Hotel of Athens, γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, την ανακαίνιση του Ξενοδοχείου. Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του Golden Age Hotel τα “urban chic” και οι Σουίτες, επιπλωμένα και διακοσμημένα με έργα, κάτω από την Αρχιτεκτονική μελέτη της Διοίκησης σε συνεργασία...

Περισσότερα..

Παραβίαση δεδομένων σε 500 εκατ. πελάτες του Marriott

Κυβερνοεπίθεση ευρείας κλίμακας ανακοίνωσε ο ξενοδοχιακός όμιλος Marriott. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, παραβίαση δεδομένων σημειώθηκε σε αρχεία συνολικά 500 εκατομμυρίων πελατών της.

Περισσότερα..

H Costa Navarino και ο José Maria Olazábal παρουσιάζουν τα δύο νέα γήπεδα γκολφ στο Navarino Hills

Ο θρύλος του τουρνουά Ryder Cup και δύο φορές νικητής σε τουρνουά Masters, José Maria Olazábal, επισκέφτηκε την Costa Navarino την προηγούμενη εβδομάδα, για την παρουσίαση των δύο νέων γηπέδων 18 οπών στην τοποθεσία Navarino Hills.

Περισσότερα..

Νέα ξενοδοχεία από την TUI στην Ελλάδα

O όμιλος TUI επεκτείνει σημαντικά, το διεθνές χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων του, προσθέτοντας 15 νέες μονάδες το 2019. Σε αυτά περιλαμβάνονται 12 νέα ξενοδοχεία TUI Sensimar και τρία νέα ξενοδοχεία TUI Family Life.

Περισσότερα..

Νέο τοπίο στην ξενοδοχειακή αγορά με τη συγχώνευση Eurobank – Grivalia

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην ξενοδοχειακή αγορά με τη συγχώνευση Eurobank – Grivalia. Πλέον δημιουργείται ένας κολοσσός με πολύ μεγάλο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχειακών ακινήτων, ορισμένα εκ των οποίων εμβληματικών (Amanzoe, «Meli Palace, Αστέρια Γλυφάδας, Όλυμπος Νάουσα στη Θεσσαλονίκη και, που ανήκουν...

Περισσότερα..

Πως έσοδα από βραχυχρόνιες μισθώσεις, πιάστηκαν στα δίχτυα της ΑΑΔΕ, από το εξωτερικό!

Οι νέοι διεθνείς κανόνες που, συστηματικά από το 2012, επιβάλει ο ΟΟΣΑ και η ΕΕ στο επίπεδο της συνεργασίας και της ανταλλαγής πληροφοριών και η συμμόρφωση των τραπεζικών και πιστωτικών παρόχων με τους αυτούς τους κανόνες, φαίνεται να αποδίδουν πλέον καρπούς.

Περισσότερα..