Ξενοδοχεία

Μετά την ερήμωση έρχεται η αξιοποίηση ακινήτων "φιλέτων" των Ταμείων για τον τουρισμό

Δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς ιδιώτες για την πολυετή εκμίσθωση ακινήτων των ασφαλιστικών ταμείων, που παρά την απαξία ετών εξακολουθούν να αποτελούν «φιλέτα» καθώς βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, απευθύνει το υπουργείο Εργασίας, σηματοδοτώντας την έναρξη του β΄ κύκλου του προγράμματος...

Περισσότερα..

Η νέα ξενοδοχειακή ενδεκάδα της Αθήνας-Από την Πλατεία Καραϊσκάκη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τουλάχιστον ένδεκα νέα ξενοδοχεία θα αρχίσουν σύντομα τη λειτουργία τους σε μία έκταση από την Πλατεία Καραϊσκάκη μέχρι και την κατάληξη της λεωφόρου Συγγρού στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερα..

Η επέλαση των "κάδων" - Επενδυτική άνοιξη στον τουρισμό με αιχμή την Αθήνα και παραλιακές περιοχές

Σειρά επενδύσεων σε ακίνητα για την διαμόρφωσή τους σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα airbnb δρομολογούνται το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι της Αθήνας αλλά κι άλλων περιοχών να έχουν γεμίσει κάδους για μπάζα και οικοδομικά υλικά.

Περισσότερα..

ZEUS: Πασχαλινές αποδράσεις δίπλα στη θάλασσα μόλις μία ώρα από την Αθήνα

Γιορτάστε την άνοιξη και τις Άγιες μέρες του Πάσχα, παρέα με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε πολυτελή παραθαλάσσια ξενοδοχεία, μία μόλις ώρα από την Αθήνα, με μοναδικές εορταστικές προσφορές διαμονής και πλούσια πακέτα με ημιδιατροφή.

Περισσότερα..

300 εργαζόμενοι των Maris Hotels απόλαυσαν ένα τριήμερο ταξίδι στα Χανιά

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν, ο Όμιλος Μεταξά διοργάνωσε ένα τριήμερο ταξίδι στην πόλη των Χανίων για τους 300 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του., Creta Maris, Candia Maris και Santo Maris.

Περισσότερα..

Έναρξη αξιοποίησης του Ξενία και της Ιαματικής Πηγής Κύθνου

Την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για το ακίνητο «Ξενία Κύθνου» και των λοιπών εγκαταστάσεων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Κύθνο

Περισσότερα..

Χρυσό βραβείο για το Wyndham Grand Athens στα Tourism Awards 2018

Χρυσό βραβείο για το Wyndham Grand Athens στην κατηγορία «Καλύτερο ξενοδοχείο πόλης» των Tourism Awards 2018

Περισσότερα..

Επενδύσεις σε ξενοδοχεία εξετάζει η Πανγαία

Στον τουρισμό προσβλέπει η εταιρία αξιοποίησης ακινήτων Πανγαία. Μάλιστα εξετάζει την έκδοση εταιρικού ομολόγου ε ώστε να προχωρήσει σε επενδύσεις κλίμακας το τρέχον έτος.

Περισσότερα..

Συνεργασία Μ. Μπενάκη - Aria Hotels για την Οικία του Patrick και της Joan Leigh Fermor

Tο Μουσείο Μπενάκη και η Aria Hotels, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την Οικία του Patrick και της Joan Leigh Fermor, στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης.

Περισσότερα..

Σε ισχυρό παίκτη στον τουρισμό εξελίσσεται η Grivalia

Με σειρά ακινήτων που έχει πλέον στο χαρτοφυλάκιό της η Grivalia εξελίσσεται σε ισχυρό παίκτη στον κλάδο των ξενοδοχείων. Σύμφωνα με το euro2day.gr, κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης, ο διευθύνων σύμβουλος της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Γιώργος Χρυσικός αναφέρθηκε στην πορεία της...

Περισσότερα..