Ξενοδοχεία

H Costa Navarino αναπτύσσεται με νέες υποδομές γκολφ

Σειρά επενδύσεων σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την ΤΕΜΕΣ της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου με αιχμή τόσο την εμβληματική Costa Navarino, όσο και το Hilton, όπου συμμετέχει στο νέο σχήμα που έχει αναλάβει το ξενοδοχείο.

Περισσότερα..

Νέα συνεργασία για την Aqua Vista Hotels στη Νάξο

Η Aqua Vista Hotels συστήνει την τεχνογνωσία της στο hotel management σε ένα ακόμη ελληνικό νησί. Με την προσθήκη της Νάξου στο portfolio του, ο Όμιλος προχωρά έμπρακτα στην υλοποίηση του πλάνου επέκτασής του σε ανερχόμενους προορισμούς που διαθέτουν φυσική ομορφιά και έντονο πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Περισσότερα..

Το Μάρτιο του 2019 θα λειτουργήσει ο Αστέρας

Τον Μάρτιο του 2019 θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Περισσότερα..

Απλώνεται στο Σύνταγμα με επενδύσεις 18 εκ. ο όμιλος Λάμψα

Στο ύψος των 18 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να ανέλθει η επένδυση που θα κάνει ο Όμιλος Λάμψα ώστε να αναμορφώσει σε ξενοδοχείο το κτήριο που βρίσκεται Πανεπιστημίου και Κριεζώτου και μίσθωσε από το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Πρόνοιας Πρώην Εργαζομένων ΑΤΕ (ΑΤΠΠΕ ΑΤΕ).

Περισσότερα..

Έτσι θα είναι το ξενοδοχείο κόσμημα της Grand Hyatt στην Λεωφόρο Συγγρού

Στον αέρα είναι το site του Grand Hyatt Athens στη διεύθυνση https://athens.grand.hyatt.com , το οποίο προγραμματίζει grand opening για τις 15 Ιουλίου.

Περισσότερα..

Οι κρατήσεις τρέχουν για τη Μεγάλη Βρεττανία

Με άνοδο κρατήσεων κατά 10-15% «τρέχει» το πρώτο 5μηνο του 2018 το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία του Ομίλου Λάμψα. Παράλληλα ο όμιλος σχεδιάζει το νέο ξενοδοχείο που ετοιμάζει στο κτίριο που μίσθωσε από το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Πρόνοιας Πρώην Εργαζομένων ΑΤΕ (ΑΤΠΠΕ ΑΤΕ) στη γωνία Πανεπιστημίου και Κριεζώτου...

Περισσότερα..

Επιστρέφει η αισιοδοξία στην Κω!-Εγκαινιάστηκαν το ξενοδοχείο Τriton και το εστιατόριο mistral!

Εγκαινιάστηκαν πριν από λίγες μέρες , το ξενοδοχείο Τriton και το εστιατόριο mistral, που είχαν πληγεί από το σεισμό. Σχεδόν 11 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,6 Ρίχτερ που έπληξε το νησί της Κω στις 21 Ιουλίου του 2017, ένα ακόμα αισιόδοξο μήνυμα έρχεται να αποδείξει τη δύναμη των επιχειρηματιών...

Περισσότερα..

Οι τράπεζες ψάχνουν φερέγγυους επενδυτές στον τουρισμό και τα ξενοδοχεία

Σειρά νέων ξενοδοχείων ανοίγουν και φέτος τις πύλες τους για να υποδεχτούν τα εκατομμύρια των ξένων επισκεπτών.

Περισσότερα..

Με την Accor θα συνεργαστεί στο πρώην Kings Palace, στο Σύνταγμα, ο όμιλος της Λάμψα

Με την Accor θα συνεργαστεί στο νέο ξενοδοχείο που απέκτησε στην πλατεία Συντάγματος (πρώην Kings Palace) ο όμιλος της Λάμψα σύμφωνα με πληροφορίες της «Ναυτεμπορικής».

Περισσότερα..

Καθαρά κέρδη €10,3εκ. για το πρώτο τρίμηνο 2018 παρουσίασε η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ

Στα €10,3εκ. ανήλθαν τα καθαρά κέρδη της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ για το πρώτο τρίμηνο του 2018, ελαφρά αυξημένα σε λειτουργικό επίπεδο σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, εξαιρουμένων των αποτελεσμάτων από την αποτίμηση των επενδυτικών ακινήτων και του μεριδίου των αποτελεσμάτων των κοινοπραξιών....

Περισσότερα..