Ιατρικός Τουρισμός

Ο τουρισμός υγείας στην Ελλάδα στο επίκεντρο ημερίδας στη Ν. Υόρκη

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Τουρισμού Υγείας θα πραγματοποιήσει ημερίδα την 1 Ιουνίου 2018 στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο κτίριο JAY SUITES Grand Central, Manhattan 1441 Broadway 6th floor New York,10018.

Περισσότερα..

Προς αναζήτηση στρατηγικής για σχέδιο την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Ελληνικού Τουρισμού Υγείας, ΕΛΙΤΟΥΡ, του εθνικού φορέα που προέκυψε μέσα από τη συνένωση των δομών τουρισμού υγείας στην Ελλάδα.

Περισσότερα..

Εγκύκλιος με αποσαφηνίσεις από τον ΕΟΦ για τα ιατρικά συνέδρια - Τι ισχύει για τις τουριστικές περιόδους;

Σειρά θεμάτων που αφορούν θέματα ιατρικών συνεδρίων, εκδηλώσεων κτλ επιχειρεί να ρυθμίσει εκ νέου εγκύκλιος του ΕΟΦ, που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια και είναι ήδη σε ισχύ. (http://www.eof.gr/c/document_library/get_file?uuid=359581d0-4b87-49c4-af26-29349fce21ac&groupId=12225)

Περισσότερα..

Σε τελικό στάδιο η ΚΥΑ για τη διευκόλυνση επενδύσεων στον ιαματικό τουρισμό

Ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας απηύθυνε χαιρετισμό στις ημερίδεςμε θέμα τον ιατρικό τουρισμό που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Money Show,η πρώτη υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και η δεύτερη από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Τουρισμού Υγείας.

Περισσότερα..

Ο ιατρικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην έξοδο από την κρίση

"Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει μια νέα Ιθάκη, που δεν μπορεί να είναι άλλη παρά η έξοδός της από την πολιτική και κοινωνική κρίση που αντιμετωπίζει", δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, από το βήμα του Συνεδρίου «Τουρισμός Υγείας», που έγινε στην Ιθάκη.

Περισσότερα..

Μερίδιο από τον τζίρο "μαμούθ" του ιατρικού τουρισμού αναζητεί η Ελλάδα

Μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης δράσεων ιατρικού τουρισμού έχει η Ελλάδα λόγω της πληθώρας ιατρών που έχει αλλά και της προνομιακής γεωγραφικής θέσης που έ

Περισσότερα..

Ενίσχυση του Ιατρικού τουρισμού εξ Αμερικής!

Σύμφωνο συνεργασίας για την ενίσχυση του Τουρισμού Υγείας στη χώρα μας, με παράλληλη στήριξη των δραστηριοτήτων της ομογένειας, υπέγραψε ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, με τους προέδρους, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Πέτρο Γαλάτουλα και της Ελληνικής Κοινότητας...

Περισσότερα..

Ξυδάκης: Ελκυστικός προορισμός για ιατρικό τουρισμό η Ελλάδα

Mήνυμα αισιοδοξίας στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η Ελλάδα, μετέφερε στην ομογένεια των ΗΠΑ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις του «Όχι» και του αγώνα του ελληνικού λαού το 1940-1941, που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη, όπως...

Περισσότερα..

Εθνική στρατηγική για την "πίτα" των 30 δισεκ. ευρώ του ιατρικού τουρισμού

Η εικόνα της άλλης Ελλάδας, της εξωστρέφειας, της προσπάθειας, της ελπίδας και της ανάπτυξης, παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη, σε διημερίδα που συνδιοργάνωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, με θέμα «Ο Τουρισμός...

Περισσότερα..

Η 1η Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό είναι γεγονός!

Ο Δήμος Ναυπακτίας καλεί Δήμους, Περιφέρειες, Αναπτυξιακές Εταιρείες, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας, του εναλλακτικού τουρισμού, τις μεταφορές, καθώς επίσης πρακτορεία και τουριστικά γραφεία να δώσουν ραντεβού από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου στην πόλη της Ναυπάκτου.

Περισσότερα..