Έκλεισε η συμφωνία Λάμψα - Accor Hotels για το MGallery στο Σύνταγμα (Kings Palace)

1/10/2018
Από το Δεκέμβριο 2018 ξεκινά η συνεργασία του Ομίλου Λάμψα με την Accor Hotels που αφορά στη μακροχρόνια μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α.Τ.Ε. («Α.Τ.Π.Π.Ε. Α.Τ.Ε») Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.», στη συμβολή των οδών Κριεζώτου και Πανεπιστημίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση εταιρεία «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.», προχώρησε σε συμφωνία με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο Accor Hotels, για την ανάληψη της διαχείρισης του ξενοδοχείου, με την εμπορική επωνυμία MGallery.

Η σύμβαση έχει διάρκεια 25 ετών και περιλαμβάνει βασική αμοιβή διαχείρισης επί των εσόδων και αμοιβή επίτευξης στόχων. Η AccorHotels είναι ένας Ξενοδοχειακός Όμιλος με παρουσία 50 χρόνων σε όλον τον κόσμο που έχει υπό την «ομπρέλα» του περισσότερα από 4.500 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε 100 διαφορετικές χώρες.

Πλέον ο όμιλος Λάμψα είναι ο κυρίαρχος του κέντρου της Αθήνας καθώς πλέον ελέγχει τα πολυτελή ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία και King George, ενώ εντάσσει στο δυναμικό του κι ένα νέο luxury προϊόν, το νέο Kings Palace. Συμπληρώνει, δε, το προσφερόμενο πακέτο πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρει ο Όμιλος Λάμψα.

Το brand MGallery είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα παγκοσμίως για την απέριττη αισθητική τους και την προσφορά μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας. Προστίθεται, δε, στη λίστα των μεγάλων ξενοδοχειακών brand που τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει πύλες στην Αθήνα, με συνέργειες με εγχώριους ομίλους ή με άμεσες επενδύσεις (Four Seasons, Grand Hyatt, Mariott).

Πηγή: Reporter.gr