Επένδυση 1 εκ. στο ιστορικό ξενοδοχείο Albergo Gelsomino στην Κω

22/5/2018
Μια νέα επένδυση στην Κω δίνει ζωή σε ένα ιστορικό κτήριο του νησιού. Ο λόγος για το ξενοδοχείο Albergo Gelsomino, όπου ο επιχειρηματίας Γιώργος Κουτσός , ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων Aqua Blu Boutique Hotel & Spa και Pelagos Suites Hotel&Spa επένδυσε 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακαίνισή του. Πρόκειται για το παλαιότερο ξενοδοχείο στην Κω το οποίο μετονομάστηκε σε «Ακταίον» και αποτέλεσε επί σειρά ετών σημείο αναφοράς για τις οικογένειες του νησιού. Αναμένεται να επαναλειτουργήσει τον Ιούλιο του 2018 με την αρχική του ονομασία «Albergo Gelsomino» ξυπνώντας αναμνήσεις από το παρελθόν αλλά απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της εποχής με παροχές υψηλών προδιαγραφών.
Στο μεταξύ ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την αύξηση του τουρισμού εφέτος και στην Κω. Παρά το γεγονός ότι το νησί επλήγη από τον περσινό μεγάλο σεισμό, όπως φαίνεται όχι μόνο δεν έχει επηρεαστεί ο τουρισμός, αλλά προβλέπεται μεγάλη αύξηση επισημαίνει
.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Aqua Blu Βoutique Hotel & Spa στα 7 χρόνια της λειτουργίας του αποτελεί σημαντικό «πλεονέκτημα» για την τουριστική αναβάθμιση της Κω. Το 5 αστέρων boutique hotel που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά του λιμανιού και απέχει μόλις 2 χλμ από το κέντρο του νησιού στην παραλία της Λάμπης, ξεχωρίζει για το σύγχρονο ντιζάιν του, τις υψηλού επιπέδου παροχές, και το ειδυλλιακό του περιβάλλον.