Ο νέος Αστέρας - Four Seasons αποκαλύπτεται

26/1/2018
Το πρώτο Four Seasons της Ελλάδας έρχεται δια χειρός Αστέρα Βουλιαγμένης στα μέσα του τρέχοντος έτους. Αυτό προκύπτει από την παρουσίαση των πλάνων του γνωστού ομίλου πολυτελών ξενοδοχείων, που έγινε στο εξωτερικό για το τρέχον έτος στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

«Συνολικά 303 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 61 bungalows, δύο εξωτερικές πισίνες και μία εσωτερική, δύο ιδιωτικές παραλίες κι επιπλέον πρόσβαση στο Astir Beach Club, οκτώ εστιατόρια, lounges και bars, κέντρο θαλασσοθεραπείας με 10 δωμάτια θεραπείας, ζώνη υδροθεραπείας, fitness club, ακαδημία τέννις, χώροι για παιδιά και χώροι εκδηλώσεων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 12 έως 560 άτομα». Ετσι περιγράφει το νέο μέλος της αλυσίδας της στην Ελλάδα η Four Seasons, η οποία, σύμφωνα με τους επιτελείς της φιλοδοξεί «να αναβιώσει τη χρυσή εποχή του Αστέρα Βουλιαγμένης, δημιουργώντας μία νέα εμπειρία πολυτέλειας στη νέα εποχή», σύμφωνα με τον κ. J. Allen Smith, πρόεδρο και διευθύνονα σύμβουλος της Four Seasons Hotels and Resorts. Στις υπηρεσίες που θα παρέχει το νέο Four Seasons, μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, είναι ιδιωτικές ξεναγήσεις με αρχαιολόγο στο Μουσείο της Ακρόπολης, κρουαζιέρα από την Μαρίνα του Αστέρα στα πιο κοντινά νησιά κ.α..

Το νέο Four Seasons Astir Palace Athens είναι ένα από τα ορόσημα αυτής της χρονιάς για τη Four Season Hotels Resort, η οποία αυτή την στιγμή διαχειρίζεται συνολικά 109 ξενοδχοεία, resorts και κατοικίες σε 46 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στα νέα αποκτήματα της αλυσίδας που άνοιξαν πρόσφατα είναι στο Κουβέιτ, στις Μπαχάμες, στην Τυνησία, στις γαλλικές Αλπεις ενώ στα καινούρια Four Seasons που πρόκειται να ανοίξουν μέσα στο έτος είναι στις Σευχέλλες (έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει κατά τους πρώτους μήνες του 2018), στην Κουάλα Λουμπούρ (μέσα του 2018), στην Ινδία (επίσης στα μέσα του 2018), στην Αθήνα (στα μέσα του έτους), ενώ δύο ακόμη ξενοδοχεία για το τέλος του τρέχοντος έτους έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν στο Σάο Πάολο και στην Φιλαδέλφεια.

Πηγή: Newmoney.gr