Ρεκόρ συμμετοχών στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

19/11/2017
Τις πύλες του ανοίγει τη Δευτέρα το Σχολείο Τουρισμού, το οποίο ξεκίνησε από την Καλαμάτα και έχει καταφέρει να καταξιωθεί στην εκπαίδευση εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού. Μάλιστα με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθειά αυτή.

"Το «Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας», αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, για το πώς ο ιδιωτικός τομέας μπαίνοντας μπροστά, παρασύρει στη συνέχεια και το δημόσιο, για την αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων όπως της εκπαίδευσης. Ο ΣΕΤΕ στηρίζει απόλυτα!" αναφέρει ο κ. Ρέτσος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα της Καλαμάτας "Θάρρος" του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση, αυτή τη φορά οι εγγραφές έφτασαν στον αριθμό ρεκόρ των 1.000 και πλέον έχουν κλείσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετοχή έχουν δηλώσει άτομα από 43 περιοχές της Ελλάδας. Ανάμεσα σε αυτές η Χαλκιδική, η Ρόδος, η Κως, η Πάρος, η Κρήτη, κάτι που δείχνει, δηλαδή, ότι ενώ εκεί υπάρχει ήδη τουρισμός, δεν υπάρχει η ανάλογη εκπαίδευση.
Χθες, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, οι διοργανωτές του Σχολείου Τουρισμού μίλησαν για το φετινό σχολείο:

Ανδρέας Ζαγάκος
Ο εκ των εμπνευστών του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, Ανδρέας Ζαγάκος, αρχικά εξέφρασε τα συλλυπητήρια εκ μέρους της ομάδας σε όσους έχασαν συγγενικά τους πρόσωπα στις πλημμύρες που χτύπησαν τη Δυτική Αττική τις προηγούμενες μέρες.
Μάλιστα, όπως είπε, το 2017 έχει χαρακτηριστεί ως έτος αειφορίας του περιβάλλοντος για τον παγκόσμιο τουρισμό. Έτσι θα πρέπει ο καθένας να θυμάται από τη δική του πλευρά ότι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η τήρηση των νόμων και των κανόνων αποτελούν βασική προϋπόθεση ευζωίας και ανάπτυξης.
Μιλώντας για το 7ο Σχολείο Τουρισμού, είπε ότι ξεκινά τη Δευτέρα στις 16.30, θα συμμετέχουν πάνω από 1.000 άτομα, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ, τα οποία θα φτάσουν στην Καλαμάτα από 43 διαφορετικές περιοχές της χώρας, ενώ οι μισοί και πάνω από αυτούς ζουν εκτός Μεσσηνίας.
Αυτό αποτελεί βάρος, τιμή, αλλά και ευθύνη, όπως είπε, ενώ από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Κάνοντας μια αναδρομή στο σχολείο, ανέφερε ότι είναι μια ιδιωτική μη κερδοσκοπική δράση που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη μας. Πλέον έχει ταξιδέψει σε Ναύπλιο και Πόρο, ενώ άμεσα αναμένεται να ανοίξει «τα φτερά του» για όλη την Ελλάδα.
Κατά τον ίδιο, η αναγκαιότητα της τουριστικής εκπαίδευσης και η αμεσότητα που προσφέρεται μέσω της ιδέας του συγκεκριμένου σχολείου έχουν δώσει στους διοργανωτές την ηθική ικανοποίηση να αναγνωρίζεται και να στηρίζεται με τις προσφερόμενες αιγίδες του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και του ΕΟΤ. Πρόσθεσε δε ότι ξεχωριστή τιμή αποτελεί η συνεργασία με το ΣΕΤΕ training, που αποτελεί τον πυλώνα εκπαίδευσης για τις τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και με το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου.
Όπως εξήγησε, οι παραπάνω φορείς δε συμμετέχουν με καμία οικονομική μορφή στο όλο εγχείρημα, εκτός του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος συμμετέχει με μέρος του κόστους των εκτυπώσεων, αφού η επιχειρηματική κοινότητα της πόλης λαμβάνει μέρος με προϊόντα και υπηρεσίες για να υλοποιηθεί αυτή η δράση.
Σχετικά με την εκπαιδευτική εποπτεία, ο κ. Ζαγάκος ανέφερε ότι την έχει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Κώστας Ανδριανόπουλος
Ο έτερος εμπνευστής του Σχολείου Τουρισμού, Κώστας Ανδριανόπουλος, αναφέρθηκε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο σε τρεις ημέρες συμπυκνώνει 40 εκπαιδευτικές ώρες, 40 και πλέον εισηγητές και πάνω από 40 εκπαιδευτικές ενότητες, συνεχίζοντας έτσι το πετυχημένο μοντέλο των προηγουμένων διοργανώσεων.
Η μία πλευρά είναι ο κύριος εκπαιδευτικός άξονας, ενώ θα υπάρχουν εκδηλώσεις και εργαστήρια τα οποία αφορούν αρχικά στην εστιατορική τέχνη και τον οίνο. Επίσης, εργαστήριο που αφορά στους επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας, άλλο εργαστήριο που αφορά στην ομορφιά και την ευεξία, καθώς και εργαστήριο πληροφορικής.
Αξίζει να σημειωθεί, όπως είπε, ότι φέτος θα υπάρξει παρουσία του υπουργείου Τουρισμού με τη γενική γραμματέα Ευρυδίκη Κουρνέτα, καθώς και του προέδρου του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσου. Παρουσίες που εκπροσωπούν θεσμούς και φορείς, κάτι που, σύμφωνα με τον κ. Ανδριανόπουλο, δείχνει τη δυναμική που έχει αποκτήσει πλέον το σχολείο.

Ελένα Γκίκα
Εκ μέρους της Costa Navarino η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Ελένα Γκίκα, δήλωσε ότι η προσπάθεια αυτή έχει αγκαλιαστεί από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε και η Costa Navarino θα συνεχίσει να την στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Όπως σχολίασε, είναι προφανές ότι υπάρχει αίτημα και για τουριστική ανάπτυξη από όλο τον κόσμο που συνδράμει και συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια, όσο και για γνώση και εκπαίδευση.

Νίκος Μαλαπέτσας
Ο διευθυντής του "Elite City Resort", Νίκος Μαλαπέτσας, δήλωσε ευτυχής, αφού στο ξενοδοχείο του ξεκίνησε πριν από 3,5 χρόνια όλος αυτός ο θεσμός, θεσμός που φανερώνει ότι υπάρχει ανάγκη για εκπαίδευση στον τομέα του τουρισμού.
Ως ξενοδοχείο, όπως είπε, από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν το Σχολείο Τουρισμού, κάτι που θα συνεχιστεί, ενώ ευχήθηκε η τουριστική ανάγκη εκπαίδευσης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή να συνεχιστεί και με άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα κάποια τουριστική σχολή που πρέπει να γίνει στην περιοχή.

Ηλίας Καλφακάκος
Εκ μέρους των εθελοντών ο Ηλίας Καλφακάκος ανέφερε ότι το Σχολείο Τουρισμού είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση λόγω τόσο του όγκου των συμμετοχών όσο και του πλήθους των σεμιναρίων, έτσι χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα εθελοντών που δουλεύουν και πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του σχολείου.

Ντίνα Νικολάκου
Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, μιλώντας για το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, είπε ότι έχει πάψει να είναι ένα γεγονός που αφορά μόνο στην Καλαμάτα, τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. Είναι πλέον ένα σπουδαίο γεγονός που αφορά στον τουρισμό για όλη την επικράτεια.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι το υπουργείο Τουρισμού και ο ΣΕΤΕ, με την παρουσία τους, δίνουν την τελική σφραγίδα στο γεγονός, ενώ από την πλευρά της Περιφέρειας ανέφερε ότι οι δύο παραπάνω αποτελούν συνεργάτες της. Έτσι πρέπει να γίνει συζήτηση δημιουργίας Σχολής Τουρισμού στην Καλαμάτα, αφού πλέον αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουρισμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και όλη την Ελλάδα.
Μιλώντας για το μοντέλο του Σχολείου Τουρισμού, ανέφερε ότι είναι το καλύτερο παράδειγμα του πώς οι ίδιοι οι πολίτες μπαίνουν μπροστά για να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό πρόβλημα και, μάλιστα, καταφέρνοντας να συσπειρώνουν γύρω τους τόσους φορείς που μπορούν να συνδράμουν.

Το πρόγραμμα

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 Συντονίστρια: Βίκυ Κλήμη


16:00-16:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ

16:15-16:40 Χαιρετισμοί


16:40-17:00 #synergies

Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος & Ανδρέας Ζαγάκος, ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Λία Ζαμπέτογλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης ΙΝΣΕΤΕ

17:00-17:20 Χαιρετισμός
Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ

17:20-17:50 #synergies - Η δύναμη του ΜΑΖΙ!
Έλενα Γκίκα, Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού COSTA NAVARINO

17:50-18:00 Χαιρετισμός
Δρ Κώστας Γουλιάμος, Πρύτανης ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

18:00-18:15 Ανταγωνιστικότητα στον τουρισμό και ο ρόλος του νέου Τμήματος Τουριστικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Δρ Νικόλαος Γεωργόπουλος, Πρύτανης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

18:15-18:40 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

18:40-19:20 Το αύριο του τουρισμού σήμερα: Οι millennials ως πελάτες και συνεργάτες
Δρ Γιάννης Καλογεράκης, Δ/νων Σύμβουλος JMK


19:20-19:45 Γαστρονομικές κοινότητες: Η ανάπτυξη στο πιάτο μας
Γιώργος Πίττας, GREEK GASTRONOMY GUIDE

19:45-20:00 Ο τουρισμός αλλιώς…
Δρ Σωτήρης Βαρελάς, Σύμβουλος Τουρισμού



Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 Συντονίστρια: Βίκυ Κλήμη


09:00-09:30 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

09:30-09:50 Μάνατζμεντ & Μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών
Δρ Γεώργιος Παπαγεωργίου, Υπεύθυνος Τουριστικού Τμήματος
Deree THE AMERICAN COLLEGE OF GREECE

09:50-10:30 “Γιατί εμένα;” Εσείς ως brand!
Δημοσθένης Μπρούσαλης, Founder & CEO DASC Branding

10:30-10:45 Ο μοναχός που έγινε CEO
Θοδωρής Σπηλιώτης, Founder & CEO E-SURVEY

10:45-11:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

11:00-11:30 Welcom turist! We spik inglish! Χαμένοι στη μετάφραση myPEM
Βασιλική Ντανταβασίλη - Φώτης Φωτόπουλος, Πανελλήνια Ένωση Μεταφραστών (ΠΕΜ)

11:30-12:00 Marketing: Η ανάγκη στη "μετά rooms-to-let" εποχή
Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Επικοινωνιολόγος – Συγγραφέας

12:00-12:20 Hospitality is everywhere : Ας ξανα-συστηθούμε!
Δρ Αντώνης Γιαννόπουλος, Founder & Editor THE VOYAGER VOICE

12:20-12:40 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

12:40-13:20 Security για μη σεκιουριτάδες
Τριαντάφυλλος Γιοβανέκος, ΜSc Διευθυντής Ασφαλείας COSTA NAVARINO

13:20-13:40 Επικοινωνώ – Διοικώ - Αντιμετωπίζω !
Χρήστος Κουτσόπουλος, Γενικός Δ/ντής KINSTERNA HOTEL

13:40-14:00 Πλατφόρμα εργασίας Innjobs.net στον τομέα του τουρισμού και της μαζικής εστίασης
Αργύρης Νταουλιάρης, Founder INNJOBS. NET

14:00 - 16:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

16:10 - 16:20 Επειδή ΟΛΑ πίνονται!
Χάρης Τζανής, Συντάκτης Γαστρονομίας

16:20 - 17:10 Barista Basics
Άκης Πολιτόπουλος, Barista Trainer SPINOS COFFEE & CO - Εκπαιδευτής Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ

17:10 - 17:30 Βγάζοντας τη ρετσινιά από τη ρετσίνα!
Γιώργος Δάρλας, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ

17:30 - 18:00 Μπύρα, αυτή η άγνωστη
Πολ Εμμανουηλίδης, Σύμβουλος Μπύρας

18:00 - 18:20 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

18:20 - 19:30 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ BARTENDING #2
Οργάνωση & Λειτουργία BAR
Αντώνης Κατάκης, Bar Manager COSTA NAVARINO – Εκπαιδευτής Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ
Ομάδα σπουδαστών Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 Συντονιστές: Παν.Παπανικολόπουλος (Γαστροναύτης) - Χάρης Τζανής


09:00-09:10 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

09:10-09:40 Με ένα “φύλλο” απ’ τη Σαλονίκη
Φίλιππος Μπαντής, Τεχνίτης Μπουγατσοποιός

09:40-10:10 Μαγειρεύοντας για την ελπίδα
Ιάκωβος Απέργης, Μάγειρας ΤΖΑΝΕΙΟΥ Νοσοκομείου

10:10-10:25 Χέρια καθαρά !
Δημήτρης Δρίβας, Hygiene Manager COSTA NAVARINO

10:25-10:40 Κρίσιμα σημεία υγειονομικών ελέγχων
Δημόκριτος Ρούκας, Επιστ/νικός Υπεύθυνος ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

10:40-11:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

11:00-11:45 Ακροβατώντας γαστρονομικά ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη εποχή
Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ

11:45-12:10 Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο: Μοχλός ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού
Γιάννης Καρβέλας, Δ/ντής PARATUS EUROPE – Εκπαιδευτής σεμιναρίων ελαιολάδου

12:10-12:30 Συνεργασία κι αλληλοσεβασμός εργοδοσίας & εργαζομένων
Το case study του YIAMAS GASTRO BAR
Νίκος Μαλαπέτσας, Διευθυντής ELITE CITY RESORT
Στέλιος Μπαρμπέας, Executive Chef ELITE CITY RESORT

12:30-12:45 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

12:45-13:20 ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW, WSPC

13:20-13:40 Με διαβατήριο την ελληνική κουζίνα
Δημήτρης Φλωράκης, Managing Director OLIVE OIL & OREGANΟ (UK)

13:40-14:20 Η χρυσή χειραψία!
Ηλίας Μαμαλάκης, Γευσιγνώστης & Ταξιδευτής

14:20 ΛΗΞΗ 7ΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



Workshops

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 Συντονιστές: Παναγιώτης Παπανικολόπουλος (Γαστροναύτης) - Χάρης Τζανής
Το εργαστήριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη του επισιτιστικού & τουριστικού τομέα

16:00-16:50 Γευστική αρμονία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου & φαγητού
Γκρεμίζοντας τους μύθους!
Γιάννης Καρβέλας, Δ/ντής PARATUS EUROPE – Εκπαιδευτής σεμιναρίων ελαιολάδου

16:50-17:30 Επιχειρείν, Marketing και Βranding: Μια συμμαχία επιτυχίας!
Δημοσθένης Μπρούσαλης, Founder & CEO DASC Branding

17:30-17:40 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

17:40-18:15 Κρίσιμα σημεία υγειονομικών ελέγχων
Δημόκριτος Ρούκας, Επιστ/νικός Υπεύθυνος ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Δημήτρης Δρίβας, Hygiene Manager COSTA NAVARINO

18:15-18:40 To rebranding της ρετσίνας
Γιώργος Δάρλας, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ

18:50-19:15 Γευστικό ταίριασμα μπύρας & φαγητού
Πολ Εμμανουηλίδης , Σύμβουλος Μπύρας

19:15-19:40 Προώθηση ελληνικών προϊόντων στην ψηφιακή εποχή
Χάρης Τζανής, Συντάκτης Γαστρονομίας



Workshops

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & SERVICE ΚΡΑΣΙΟΥ
Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 10:30 – 13:00

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης & σπουδαστές τουριστικών σχολών. Απαιτείται προεγγραφή. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα: 40

ΟΜΑΔΑ Α

10:30-11:20 Βασικές αρχές εστιατορικής τέχνης
Καλλιόπη Καβαλάρη, HR Training Manager COSTA NAVARINO

11:30-12:20 To service του κρασιού στο εστιατόριο
Μάνος Κεντικελένης, Head Sommelier COSTA NAVARINO

ΟΜΑΔΑ Β

10:30-11:20 To service του κρασιού στο εστιατόριο
Μάνος Κεντικελένης, Head Sommelier COSTA NAVARINO

11:30-12:20 Βασικές αρχές εστιατορικής τέχνης
Καλλιόπη Καβαλάρη, HR Training Manager COSTA NAVARINO


ΟΜΑΔΑ Α + ΟΜΑΔΑ Β

12:30-13:15 Κουλτούρα εξυπηρέτησης
Καλλιόπη Καβαλάρη, HR Training Manager COSTA NAVARINO


Workshops

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ SPA MANAGEMENT
Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017
Το εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του τομέα ευεξίας-χαλάρωσης και περιποίησης και σε σπουδάστριες αντιστοίχων τμημάτων

16:00-17:20 Οργάνωση & Λειτουργία χώρων Wellness SPA
Κάγκαρης Γεώργιος, ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ
Τι είναι και ποιες λειτουργίες επιτελεί μια επιχείρηση SPA
Εμφάνιση & συμπεριφορά προσωπικού χώρων ευεξίας & χαλάρωσης
Υποδοχή και εξυπηρέτηση πελάτη
Προώθηση του σπα στο τουρισμό

17:20-17:40 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

17:40-19:30 Οργάνωση & Λειτουργία χώρων WellnessSPA
Κάγκαρης Γεώργιος, ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ
Θεραπείες (επίδειξη) - Απολογισμός περιόδου - Συζήτηση & Ερωτήσεις



ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017
Απευθύνεται σε λάτρεις της τεχνολογίας και σε ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν μία ψηφιακή εφαρμογή για να λύσουν ένα ή περισσότερα προβλήματά τους.
Με τη βοήθεια μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας, δημιουργείς ψηφιακές εφαρμογές εύκολα & γρήγορα!
Δεν απαιτείται εμπειρία προγραμματισμού, το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για να μάθεις κάτι καινούριο!


16:15-17:20 Πλατφόρμα ψηφιακών εφαρμογών
Κώστας Καρολεμέας, CEO Allcancode
Λία Ζώρζου, COO Allcancode

17:20-17:40 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

17:40-18:45 Πλατφόρμα ψηφιακών εφαρμογών
Κώστας Καρολεμέας, CEO Allcancode
Λία Ζώρζου, COO Allcancode


Πηγή: tharrosnews.gr