Το νέο ξενοδοχείο της οικογένειας Ευμορφίδη της Cocomat αποκαλύπτεται στο Κολωνάκι

15/5/2018
Σε τελική φάση βρίσκονται οι προετοιμασίες για τα «θυρανοίξια» του νέου ξενοδοχείου της της οικογένειας Ευμορφίδη -η οποία ίδρυσε και ελέγχει κατά 50% την αλυσίδα Cocomat στο Κολωνάκι.
Πρόκειται για ένα boutique hotel 40 περίπου δωματίων, που αναμένεται να αναπτυχθεί σε δύο συνενωμένα ακίνητα -επί της Ηροδότου και επί της Υψηλάντου, ένα εκ των οποίων διατηρητέο – ο πρώτο.Η εταιρία Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ, της οικογένειας Ευμορφίδη, που έχει λάβει και τη σχετική έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αγόρασε τα δύο ακίνητα πριν ένα χρόνο. Αυτό επί της οδολυ Υψηλάντου στέγαζε δικηγορική εταιρία και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η μετασκευή του. Στα πρώτα πατώματα υπάρχουν δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες ενώ στους πιο πάνω ορόφους στεγάζονται μεγαλύτερα units. Μάλιστα η επίπλωση και τα μπάνια είναι στη θέση τους με κυρίαρχο το λευκό και ο Minimal στυλ. Στο διατηρητέο αναμένεται να αναπτυχθούν οι χώροι υποδοχής και τα εστιατόρια.
Η όλη επένδυση αναμένεται να αγγίξει τα 2,5 εκατ. ευρώ, με ορίζοντα ολοκλήρωσης τα τέλη του 2018, καθώς αυτή βρίσκεται ήδη σε φάση αδειοδότησης.
Παράλληλα, όπως είναι ήδη γνωστό η εταιρία τρέχει ήδη από τον Απρίλιο του 2017 την ανέγερση ξενοδοχείου στην περιοχή της Ακρόπολης, σε ιδιόκτητο οικόπεδο. Πρόκειται για επένδυση της τάξης των 10 εκατ. με ορίζοντα ολοκλήρωσης επίσης στα τέλη του 2018 ή αρχές του 2019.
Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 90 δωμάτια με τις προδιαγραφές μιας μονάδας 5 αστέρων. Πέραν των δύο παραπάνω υπό εξέλιξη επενδύσεων, η Μπλε Κέδρος πρόκειται να προσαρτήσει έως το τέλος του 2017 στο χαρτοφυλάκιό της ακόμη δύο ξενοδοχεία, που ήδη λειτουργούν υπό την επωνυμία Cocomat.