9η Athens International Tourism Expo 2022 - Έρχεται 25 Νοεμβρίου

4/4/2022
Η απόλυτη επιτυχία της AIT Expo 2021 με τους δυναμικούς Hosted Buyers και την υψηλή ποιότητα των Εκθετών αποτελεί τον προάγγελο τόσο για νέες εμπορικές συνεργασίες μεταξύ τους το 2022 όσο και για μια ακόμα πιο πετυχημένη διοργάνωση, στοχευμένη, όπως πάντα, στον εισερχόμενο τουρισμό.

Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο ζωής σε κάθε γωνιά του πλανήτη, άλλαξε και τις ταξιδιωτικές συνήθειες των τουριστών διαμορφώνοντας νέες τάσεις στον διεθνή τουρισμό.

150 Hosted Buyers υπογράφουν μία ακόμα πετυχημένη έκθεση το 2022

1.400 Hosted Buyers φιλοξενήθηκαν στην Έκθεση τα τελευταία 8 χρόνια από 80 και πλέον χώρες από όλους τους κλάδους, Leisure, MICE, Luxury κ.λ.π και ένα μεγάλο ποσοστό πάνω από 70% έχει προχωρήσει σε εμπορικές συμφωνίες με τους Εκθέτες μας. Όλοι οι Hosted Buyers που συμμετέχουν στην Έκθεση, έχουν επιλεγεί από όσους ήδη προωθούν την Ελλάδα σαν προορισμό αλλά και από εταιρείες που στρατηγικά θα εντάξουν την Ελλάδα στους τουριστικούς προορισμούς που προωθούν για το 2022-2023.

Η διοργάνωση της Έκθεσης AIT Expo και το 2022, εκτός από τα φυσικά περίπτερα, προσφέρει τη δυνατότητα στους Εκθέτες της να προβάλλουν επιπροσθέτως την εταιρεία, τους προορισμούς, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και με Online περίπτερο.

Τα αποτελέσματα των Online επισκέψεων το 2021 ήταν πραγματικά εντυπωσιακά αφού 2.000 περίπου online επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επικοινώνησαν «ζωντανά», μέσω teleconference, με τους Εκθέτες που επιθυμούσαν ενώ παράλληλα περισσότεροι από 3.500 επαγγελματίες επισκέφθηκαν και περιηγήθηκαν τα online περίπτερα των Εκθετών.