Τουρισμός

Αυξημένες προκρατήσεις Ολλανδών τουριστών προς Ελλάδα το 2020

Εξαιρετικά αισιόδοξα μηνύματα για αυξημένες προκρατήσεις τουριστών από την Ολλανδία προς Ελλάδα το 2020, προέκυψαν από τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της χώρας «Vakantiebeurs 2020» στην Ουτρέχτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από 15 έως 19 Ιανουαρίου, όπου συμμετείχε ο ΕΟΤ. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση,...

Περισσότερα..

Mοναδικό ταξίδι στον μυθικό κόσμο των Λειψών

Ένα μοναδικό ταξίδι στον μυθικό κόσμο των Λειψών «χαρίζει» στους θεατές, το νέο τουριστικό video του Δήμου https://www.youtube.com/watch?v=THWV8wKItN8&feature=youtu.be.

Περισσότερα..

To Ηράκλειο με τη ματιά ενός επισκέπτη - Νέο σποτ τουριστικής προβολής

Με νέο διαφημιστικό τουριστικό σποτ καλωσορίζει το 2020 και τους επισκέπτες του το Ηράκλειο.

Περισσότερα..

Νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων σε πολλές τουριστικές περιοχές

Στις αναπροσαρμογές και τις εναρμονίσεις των αντικειμενικών αξιών με τις εμπορικές στα ακίνητα αναμένεται να εστιάσουν μεταξύ άλλων οι θεσμοί κατά την 5η μεταμνημονιακή αξιολόγηση, που ήδη σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων τρέχει.

Περισσότερα..

Τα φαινόμενα κορεσμού των τουριστικών περιοχών μπαίνουν δυναμικά στη δημόσια συζήτηση

Μια σοβαρή πρόταση επί του θέματος κατέθεσε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της λήψης λελογισμένων και ρεαλιστικών μέτρων. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», για τη Σαντορίνη προτείνεται η επιβολή εισιτηρίου εισόδου στον οικισμό της Οίας...

Περισσότερα..

Αλόνησος: Ενέργειες στοχευμένης προβολής στη Βρετανική αγορά

Δυναμικά ξεκινά η νέα χρονιά για τον Δήμο Αλοννήσου με ενέργειες στοχευμένης προβολής στη Βρετανική αγορά.

Περισσότερα..

Να μπει στις καμπάνιες τουριστικής προβολής το shopping στα κέντρα των πόλεων ζητεί το λιανεμπόριο

Δυο βασικές κινήσεις μπορούν να δώσουν ζωή και να στηρίξουν δυναμικά το λιανεμπόριο και την παραδοσιακή δομή της ελληνικής εμπορικής επιχείρησης.

Περισσότερα..

Δάνεια με επιδότηση των τόκων στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την Thomas Cook

Ξεκινάει άμεσα η χορήγηση δανείων επιδοτούμενων τόκων προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook και των θυγατρικών της, μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ II) της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, μετά από έγκριση της Επενδυτικής Επιτροπής...

Περισσότερα..


Νέο ρεκόρ στον τουρισμό με έσοδα 17,5 δισ. στο 10μηνο

Ανοδο 13,1% σημείωσαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο δεκάμηνο του 2019, αγγίζοντας τα 17,53 δισ. ευρώ, έναντι 16, 1 δισ. που ήταν στο σύνολο του 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ.

Περισσότερα..

Μείωση των τιμών πώλησης ακινήτων σε πολλά χειμερινά τουριστικά θέρετρα

Σχετική μείωση των τιμών πώλησης ακινήτων σε αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς των Ελλήνων εντόπισε η ομάδα ανάλυσης δεδομένων τιμών ακινήτων του Spitogatos.gr.

Περισσότερα..