Τουρισμός

Daily Mail: Θαύμα του κόσμου η Μήλος!

Στα πιο συναρπαστικά φυσικά παράκτια θαύματα του κόσμου συμπεριλαμβάνει τη Μήλο η δημοφιλής βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Περισσότερα..

Tο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, αλλάζει και αναβαθμίζεται – Ιστορική ευκαιρία το Ταμείο Ανάκαμψης

Περισσότερα..

Τι προβλέπει και γιατί χαίρεται ο CEO της Marriot

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marriott Tony Capuano - ο ίδιος ήδη τώρα εμβολιασμένος πλήρως για τον COVID-19 άρχισε να ταξιδεύει ξανά για δουλειά δηλώνει ότι προετοιμάζεται για μια καλοκαιρινή έκρηξη των ταξιδιών καθώς οι άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν μετά τις καραντίνες της πανδημίας. Οι δηλώσεις του αφεντικού...

Περισσότερα..

Συνεργασία της Liknoss με την TUI για την παροχή δραστηριοτήτων και εκδρομών

Η Liknoss, η ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας στις online κρατήσεις, επιλέγει την TUI, τον κορυφαίο τουριστικό όμιλο στον κόσμο, ως Tours & Activities partner σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στη νέα συνεργασία, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών της Liknoss...

Περισσότερα..

Ελλάδα και Κύπρο προτιμούν φέτος οι Σουηδοί - Σε Κρήτη και Ρόδο οι πρώτες πτήσεις της TUI

Τα ελληνικά νησιά και η Κύπρος αναδεικνύονται φέτος δημοφιλέστεροι προορισμοί των Σουηδών.

Περισσότερα..

"Πορτοκαλί" χώρα παραμένει η Ελλάδα για τους Βετανούς

Η Ελλάδα και η Κύπρος παραμένουν στην «πορτοκαλί» λίστα, που σημαίνει ότι όσοι επιστρέφουν από αυτές τις χώρες στη Βρετανία θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα 10 ημερών και να υποβληθούν δύο φορές σε διαγνωστικό τεστ για την Covid-19.

Περισσότερα..

Οργανωμένες παραλίες, με ποτό και χωρίς μουσική

Στο στόχαστρο της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων σήμερα τα μέτρα στις οργανωμένες παραλίες, οι οποίες ανοίγουν το Σάββατο 8/5.

Περισσότερα..

Ερχεται χτύπημα για τον τουρισμό από Μεγάλη Βρετανία

Ελάχιστες θα είναι οι χώρες που θα μπουν στην πρώτη κατηγορία και στις οποίες θα επιτρέπονται ταξίδια για τους Βρετανούς, χωρίς εν συνεχεία να υποχρεώνονται σε καραντίνα. Η ηπειρωτική Ελλάδα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιούλιο, σύμφωνα με το Bloomberg.

Περισσότερα..

Ελλάδα και Ισπανία προτιμούν οι Ιταλοί

Οι Ιταλοί ξεκίνησαν τις κρατήσεις για το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πρώτα στοιχεία προτιμούν Ελλάδα, Ισπανία και Κροατία.

Περισσότερα..

Νέα εκπομπή στην ιταλική τηλεόραση για τα "covid safe" ελληνικά νησιά

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο, σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται, με στόχο την επανεκκίνηση του τουρισμού.

Περισσότερα..