ΠΟΞ

Επανεκλογή του Γρηγόρη Τάσιου στην προεδρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη 15 η Οκτωβρίου 2020, στη Θεσσαλονίκη, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Περισσότερα..

Σε οικονομική ασφυξία τα ξενοδοχεία - Κραυγή αγωνίας στη Γ.Σ. της ΠΟΞ

«Όλοι μας, κάθε ξενοδόχος, σε κάθε περιοχή της πατρίδας μας, ζει το προσωπικό του θρίλερ. Με το "τσουνάμι" των συνεπειών της πανδημίας βρεθήκαμε από τη μια στιγμή στην άλλη με το κεφάλι κάτω από το νερό και να προσπαθούμε να πάρουμε ανάσα με το καλαμάκι.»

Περισσότερα..

Τάσιος: Κανένας αποκλεισμός σε ξένους τουρίστες που έχουν αποδεδειγμένα αρνητικά τεστ κορωνοϊού

Πρόγραμμα επιβράβευσης “Covid Bonus” σε υγιείς τουρίστες του εξωτερικού που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, ανακοίνωσε χτες ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος.

Περισσότερα..

ΠΟΞ: Πρόταση για επιδότηση του τεστ σε επισκέπτες ανεξαρτήτου προελεύσεως

Τη χρηματοδότηση το 50% του κόστους του τεστ για τους πελάτες των ξενοδοχείων, εφόσον το αποτέλεσμα είναι αρνητικό προτείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Περισσότερα..

Τάσιος: Έχουν "καταρρακωθεί" τα έσοδα στη διαμονή"

"Δύσβατο μονοπάτι" που χρειάζεται γρήγορες και τεκμηριωμένες αποφάσεις για να μη βρίσκονται οι επαγγελματικές ομάδες αντιμέτωπες με επιπρόσθετα προβλήματα, χαρακτήρισε τη φετινή "σεζόν Covid-19" o Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος.

Περισσότερα..

Τάσιος: Κλειδί τα προγράμματα ρευστότητας για να ανοίξουν τα ξενοδοχεία

Στο 20% πανελλαδικά είναι σήμερα η μέση πληρότητα στα ελληνικά ξενοδοχεία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Γρηγόρη Τάσιο.

Περισσότερα..

ΠΟΞ: Εκτός καναλιών ρευστότητας οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Γίνεται «εύκολα αντιληπτό πως χωρίς να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες χρηματοδοτήσεων και να εξασφαλισθεί η απαραίτητη ρευστότητα, ελάχιστα ξενοδοχεία τελικά θα ανοίξουν», επισημαίνει σε επιστολή της προς τους αρμόδιους υπουργούς Ανάπτυξης και Τουρισμού Άδωνι Γεωργιάδη και Χάρη Θεοχάρη αντίστοιχα, η Πανελλήνια...

Περισσότερα..

Τάσιος: Aνοίγουμε και δεν έχουμε πάρει ακόμη «αριθμό πρωτοκόλλου λειτουργίας»

Για απουσία σαφούς ορίζονται πλαισίου λειτουργίας των ξενοδοχείων, τόσο σε σχέση με τα εργασιακά όσο και σε σχέση με τα πρωτόκολλα κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος,

Περισσότερα..

Γρ. Τάσιος: Δεν υπάρχει πελατολόγιο για να ανοίξουν τα ξενοδοχεία

Την αντίθεσή του με το άνοιγμα των ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας την 1η Ιουνίου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσ

Περισσότερα..

Τι απαντά ο πρόεδρος της ΠΟΞ για την επόμενη μέρα του τουρισμού;

Το ενδεχόμενο χιλιάδες τουριστικές επιχειρήσεις να παραμείνουν φέτος κλειστές, ένα ποσοστό που στην Χαλκιδική φτάνει το 70%, εξετάζουν φέτος οι επιχειρηματίες του κλάδου, όπως επισημαίνει στο Liberal.gr και στον Απόστολο Σκουμπούρη o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και αντιπρόεδρος του...

Περισσότερα..