Επικαιρότητα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλών

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλών χαρακτηρισμένων ως Τουριστικά Δημόσια Κτήματα.

Περισσότερα..

Αλμα στον τζίρο καταλυμάτων και εστίασης τον Μάρτιο

Στο σύνολο των επιχειρήσεων του κλάδου των Καταλυμάτων, ο κύκλος εργασιών το πρώτο τρίμηνο 2023 ανήλθε σε 375.267.348 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 28,6% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο 2022, όπου είχε ανέλθει σε 291.894.609 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Περισσότερα..

Εκτός σχεδίου: Χάνονται οι περιουσίες των μικροιδιοκτητών και δεν ακούγεται ...κιχ

Με ακύρωση κινδυνεύουν οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί, προγραμματισμένες επενδύσεις τινάζονται στον αέρα, ενώ περιουσίες χάνουν την αξία τους - Μπάχαλο στις πολεοδομίες εξαιτίας της διαφορετικής ερμηνείας της απόφασης του ΣτΕ - Μιλούν στα «ΝΕΑ» ο Γιώργος Ρούσκας, ο Στράτος Παραδιάς και η Γραμματή...

Περισσότερα..

British American Tobacco: Πρόστιμο $635 εκατ. για παραβίαση κυρώσεων στη Βόρεια Κορέα

Πρόστιμο 635 εκατ. δολαρίων συμφώνησε να καταβάλει η British American Tobacco (ΒΑΤ) στις αμερικανικές αρχές, σε συνέχεια της ομολογίας ενοχής από την πλευρά θυγατρικής της σε κατηγορίες ότι παραβίασε τις κυρώσεις της Ουάσιγκτον κατά της Βόρειας Κορέας, όπως δημοσίευσαν οι Financial Times στο σημερινό...

Περισσότερα..

Μωβ μέδουσες: Επιστρέφουν οι «πειρατές» των θαλασσών - Τι περιμένουμε το 2023

Μπορεί ακόμα να διανύουμε τον Απρίλιο, ωστόσο, οι καλοκαιρινοί «πειρατές» των ελληνικών θαλασσών, οι περιβόητες μωβ μέδουσες έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους εμφανίσεις φέτος.

Περισσότερα..

Douleutaras: Με 5 εκατ. ευρώ μπαίνει δυναμικά ο Ομιλος Λάτση

Το ποσό των €5.000.000 μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το μεγαλύτερο από τη μέρα της ίδρυσής της, εξασφάλισε η ελληνική startup παροχής οικιακών υπηρεσιών Douleutaras στον νέο γύρο χρηματοδότησής της, με βασικούς επενδυτές το LATSCO Family Office συμφερόντων της Μαριάννας Λάτση και τον Απόστολο Αποστολάκη,...

Περισσότερα..

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός, σε ηλικία 50 ετών

Πέθανε, μετά από σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, σε ηλικία μόλις 50 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στη Σύμη, την ιδιαίτερη πατρίδα του, αλλά και στα Δωδεκάνησα, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότερα..

ΣΑΜΥ II: Απογράφηκαν 5.349 γεωτρήσεις στην Κρήτη από την ΕΑΓΜΕ

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 από την Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.) οι εργασίες πεδίου στο Υδατικό Διαμέρισμα της Κρήτης, στο πλαίσιο του Έργου Σ.Α.Μ.Υ. ΙΙ «Συστηματική απογραφή υδρογεωτρήσεων κάθε χρήσης σε όλη την Χώρα»

Περισσότερα..

H Howden χορηγός της ελληνικής ομάδας αντισφαίρισης για το David Cup

H Howden Ελλάδας υποστηρίζει χορηγικά την Ε.Φ.Ο.Α. και την ελληνική ομάδα αντισφαίρισης, με αρχηγό τον Στέφανο Τσιτσιπά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των προκριματικών αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανδρών DAVIS CUP 2023 - Greece vs Ecuador, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «O.A.K.A. – Κλειστό...

Περισσότερα..

Αύξηση φωτιά στα Οικοδομικά υλικά - πόσο ανεβαίνουν

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία των τιμών στα οικοδομικά υλικά καταγράφοντας νέο «άλμα» 11,7% τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε την Τετάρτη η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ).

Περισσότερα..