Επικαιρότητα

"Μοντέλο Κρήτη" για την ενεργειακή ασφάλεια σε Δωδεκάνησα και Β. Αιγαίο

Επενδύσεις που φτάνουν τα 2 δισεκ ευρώ προγραμματίζει ο ΑΔΜΗΕ για την ενεργειακή διασφάλιση του Ανατολικού και Βορείου Αιγαίου.

Περισσότερα..

Στα χαρακώματα Lamda - Κυβέρνηση για το Ελληνικό - Τι καταγγέλλει ο Σταθάκης;

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης με αφορμή την ανακοίνωση της Lamda για τις ΚΥΑ που εξέδωσε η κυβέρνηση, Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

Περισσότερα..

Η Κρήτη γίνεται «πράσινο» νησί με την ηλεκτρική διασύνδεση

Η ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την ηπειρωτική χώρα που λύνει το ενεργειακό πρόβλημα και μετατρέπει την Κρήτη σε «πράσινο» νησί, σβήνοντας τις πετρελαϊκές μονάδες. Αυτό τόνισε μιλώντας χτες στο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Σταθάκης υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας με αφορμή τις...

Περισσότερα..

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το 30% της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ

Στην έναρξη διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση ποσοστού συμμετοχής 30% που έχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ» (ΔΑΑ) προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ.

Περισσότερα..

Γ. Σταθάκης: Με τη ΝΔ έρχονται αυξήσεις - ρεκόρ στο ρεύμα

Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να ξανα-αυξήσει τα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 30%-50%, όπως έκανε την περίοδο 2012-14, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ -και εκ νέου υποψήφιος στην ίδια εκλογική περιφέρεια- Γιώργος Σταθάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού...

Περισσότερα..

Πέθανε η “καπετάνισσα της Γαύδου”

Η Μπεττίνα είχε μια ιδιαίτερη σχέση με το νησί, το αγαπούσε πολύ, το διαφήμιζε παντού και πάντα πρόσφερε ότι μπορούσε για τη Γαύδο, με αποτέλεσμα να την ξέρουν και να την αγαπούν όλοι εκεί.

Περισσότερα..

Μήνυμα Σταθάκη για ανάπτυξη των ΑΠΕ με σεβασμό στους ορεινούς όγκους

«Η σφραγίδα μου είναι στα ενεργειακά» τόνισε, περήφανος που η Ελλάδα θα είναι για πολλά χρόνια ενεργειακός κόμβος για τα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Περισσότερα..

Η ΑΑΔΕ στο ... δρόμο για 50.000 ελέγχους με έμφαση στον τουρισμό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θερινό πρόγραμμα ελέγχων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τη φετινή χρονιά. Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της ΑΑΔΕ πρόκειται να πραγματοποιηθούν περισσότεροι από 50.000 (και συγκεκριμένα 50.500 φορολογικοί έλεγχοι) έως και τις 31 Οκτωβρίου.

Περισσότερα..

Μια σπουδαία διοργάνωση θα φιλοξενήσει το Ρέθυμνο!

Το Ρέθυμνο της Κρήτης φιλοξενεί το προσεχές Φθινόπωρο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μίνι Ποδοσφαίρου, γνωστό και ως SOCCA World Cup!

Περισσότερα..

Γ. Σταθάκης: Η Ελλάδα βίωνε πρωτοφανή αναχρονισμό στο χωροταξικό - Τι αλλάξαμε

Στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις οποίες έχει προχωρήσει η παρούσα κυβέρνηση με στόχο τη στήριξη και ενθάρρυνση των ξένων επενδύσεων στη χώρα, αναφέρθηκε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης μιλώντας σήμερα στο 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece.

Περισσότερα..