Εξοχικές Κατοικίες

Skinopi Lodge: Ενα κατάλυμα στη Μήλο υποψήφιο στα Hotel Design Awards 2017!

Υποψηφιότητα για τα Hotel Design Awards 2017 βάζει ένα νέα κατοικία στη Μήλο που βρίσκεται στην Σκινωπή στη βόρεια πλευρά του κόλπου του Αδάμαντα. Ένας εξώστης στη θάλασσα, ένα παρατηρητήριο στην είσοδο του κόλπου της Μήλου. Σε ένα μαγικό ιπτάμενο χαλί, φτιαγμένο από πέτρα, σχίνα και αγριολούλουδα,...

Περισσότερα..

Επέκταση στην Ελλάδα σχεδιάζει η HomeExchange.com

Η άνοδος του ενδιαφέροντος για την τουριστική αγορά της Ελλάδας έφερε στην Αθήνα άλλη μια καινοτόμο επιχείρηση από τον κλάδο της διαμονής.

Περισσότερα..

FAZ: Ξένοι ψάχνουν εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδα

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung, σε αναλυτικό ρεπορτάζ στις οικονομικές της σελίδες, επισημαίνει ότι τελευταία έχει αυξηθεί το διεθνές ενδιαφέρον για την αγορά εξοχικών κατοικιών στην Ελλάδα. Οι αγοραστές δεν είναι, όπως θα περίμενε κανείς, μόνο Βορειοευρωπαίοι, αλλά προέρχονται κατά 15% από τις ΗΠΑ...

Περισσότερα..

Οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τις εξοχικές κατοικίες για τις διακοπές τους

Με την πρώτη μεγάλη τουριστική έκθεση του έτους στην Γερμανία, την CMT στη Στουτγάρδη, σχηματοποιούνται ήδη οι πρώτες τάσεις στον κλάδο του Τουρισμού για την καλοκαιρινή σεζόν 2017.

Περισσότερα..

Σαντορίνη: Ανοίγει η συζήτηση για την τουριστική ταυτότητα με αφορμή αυθαίρετα στη Βλυχάδα

Η τουριστική ταυτότητα και η προοπτική του μοναδικού νησιού σημείου παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος τίθεται επιτακτικά επί τάπητος με αφορμή αυθαίρετες εργασίες στους προστατευόμενους ηφαιστειακούς σχηματισμούς στην εξαιρετικής αισθητικής αξίας παραλία της Βλυχάδας, στη Σαντορίνη.

Περισσότερα..

Σχέδιο στο συρτάρι για φορολόγηση των παράνομων καταλυμάτων

Φιλόδοξα σχέδια που ερώτημα παραμένει εάν θα ισχύσουν τελικά περιλαμβάνει ο απολογισμός έκτασης περίπου 130 σελίδων του απελθόντα αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Περισσότερα..

Όγδοος χρόνος πτώσης για τις κατασκευές κατοικιών

Αποκαρδιωτική παραμένει για ακόμα ένα χρόνο η πορεία της αγοράς κατοικίας, η οποία αναμένεται να συμπληρώσει φέτος οκτώ συνεχή έτη πτώσης, σε ευθεία αντιστοιχία με την πορεία της οικονομίας της χώρας.

Περισσότερα..

Οι βίλες προς ενοικίαση εστίες φοροδιαφυγής

«Οργιάζει» και φέτος η φοροδιαφυγή στις ενοικιάσεις πολυτελών κατοικιών, ενώ πλέον, όπως αναφέρουν φορείς της αγοράς ακινήτων, το φαινόμενο έχει επεκταθεί και σε μικροϊδιοκτήτες, οι οποίοι εξασφαλίζουν επιπλέον αφορολόγητα έσοδα, νοικιάζοντας τα διαμερίσματά τους σε τουρίστες, χωρίς η εφορία να γνωρίζει...

Περισσότερα..

Μπλόκο από το ΣτΕ σε τουριστική επένδυση πολυτελών κατοικιών από τον Βωβό στο Λαύριο

Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν επέτρεψε στην εταιρεία «Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική Ανώνυμη Εταιρεία και Σία Ο.Ε.» να ανεγείρει 208 τουριστικές επιπλωμένες αυτοτελείς, πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή Πούντα - Ζέζα του Δήμου Λαυρίου (Λαυρεωτική).

Περισσότερα..

Costa Navarino: Σε φάση υλοποίησης οι εξοχικές κατοικίες στο Navarino Dunes

Η πολιτική και οικονομική συγκυρία δεν εμποδίζει την ΤΕΜΕΣ να προχωράει τα επενδυτικά σχέδια στην Costa Navarino. Το μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης στο οποίο προχωρά η εταιρία στη Μεσσηνιακή γη και θεωρείται ως πρότυπο, περιλαμβάνει την κατασκευή κατοικιών με θέα στο Ιόνιο πέλαγος, που θα βρίσκονται φυλασσόμενο...

Περισσότερα..