Εξοπλισμός

Lease Flex: Νέο πρόγραμμα ευέλικτης μίσθωσης αυτοκινήτου από την Autohellas Hertz

Η Autohellas Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «LeaseFlex» για απόκτηση αυτοκινήτου με Μακροχρόνια Μίσθωση από τον υπάρχοντα στόλο της εταιρείας.

Περισσότερα..

Παπουτσάνης: Ποντάρει στα vegan προϊόντα για ξενοδοχεία

Σε νέα premium σειρά ξενοδοχειακών καλλυντικών με συστατικά φυσικής προέλευσης, υπό το νέο σήμα OLIVIA THINKS ποντάρει η Παπουτσάνης για την ανάπτυξή της στον κλάδο αλλά και την ανάπτυξη του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Περισσότερα..

To rent a car στηρίζει τις πωλ'ησεις αυτοκινήτων

Αύξηση 15,2% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Μάιο εφέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 23.010 αυτοκίνητα.

Περισσότερα..

Ο τουρισμός στηρίζει τον κλάδο των χρωμάτων στην κρίση

Οι ανακαινίσεις διαμερισμάτων λόγω μετάλλαξης χρήσης σε καταλύματα Airbnb και η τόνωση της κατασκευαστικής δραστηριότητας λόγω τουρισμού αποτελούν «πνεύμονα» για τον κλάδο των οικοδομικών χρωμάτων, σύμφωνα με όσα ανέφερε η διοίκηση της Vivechrom, θυγατρική της AKZO NOBEL στην Ελλάδα, σε ενημερωτική...

Περισσότερα..

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων: η δράση της ΕΕ οδηγεί σε διαφανέστερη τιμολόγηση

Μετά από έκκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των αρχών προστασίας των καταναλωτών της ΕΕ, πέντε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, η Avis, η Europcar, η Enterprise, η Hertz και η Sixt, άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων, καθιστώντας τες απόλυτα διαφανείς για τους...

Περισσότερα..

AutoΗellas: Ισχυρή ανάπτυξη με αύξηση μεγεθών στις μισθώσεις

€470εκ. πωλήσεις με εξαιρετική δυναμική σε 3 αναπτυσσόμενους πυλώνες δραστηριότητας. Αύξηση 22.7% στην κερδοφορία μετά φόρων με €38.8εκ.

Περισσότερα..

Παπουτσάνης: Ποντάρει στα 5αστερα Ευρώπης και Ελλάδας για μεγαλύτερη ανάπτυξη - Οι μεγάλες συνεργασίες

Την οργανική της ανάπτυξη βάζει ως πρώτο στόχο η Παπουτσάνης, μια από τιε τρεις μεγαλύτερες καθετοποιημένες σαπωνοποιίες της Ευρώπης για τα επόμενα.

Περισσότερα..

ELECTRA Έπιπλα: Τουρισμός κι εξαγωγές τα "κλειδιά" της ανάπτυξης

Με στρατηγικό στόχο την εξωστρέφεια και τη στήριξη της εφοδιαστικής αλυσίδας με Made in Greece προϊόντα και προμηθευτές η εταιρία κατασκευής επίπλων ΗΛΕΚΤΡΑ (ELECTRA) που από το 1938 καταγράφει συνεχή παρουσία στην αγορά, μπαίνει με το «δεξί» στο 2019.

Περισσότερα..

Ενίσχυση της παρουσίας στον τουρισμό από την Παπουτσάνης

Στην παραγωγή και διάθεση δύο νέων ξενοδοχειακών σειρών περιποίησης προχωρά η εταιρία Παπουτσάνης, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των ξενοδοχειακών προϊόντων (hotel amenities) και συνεργασίες με διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Περισσότερα..

Yfantis - Engineering: Oval Limassol - Ένα πράσινο κτίριο σχεδιασμένο από την Yfantis Engineering

Το μελετητικό γραφείο YFANTIS ENGINEERING, μέλος του SETE και θυγατρική του ομίλου εταιριών SYCHEM, εκπόνησε τις μηχανολογικές μελέτες για το σύνολο του κτηρίου “The Oval” στην Λεμεσό, αξιοποιώντας την εκτενή εμπειρία των στελεχών του στην μελέτη μεγάλων εμπορικών κτηρίων που επιτυγχάνουν επιδόσεις αναφοράς...

Περισσότερα..