Αεροπορικές Εταιρείες

SKY express: Νέα δρομολόγια και απευθείας πτήσεις στο χειμερινό πρόγραμμα

Νέα δρομολόγια στο εξωτερικό, διατήρηση τακτικών πτήσεων στο εσωτερικό, απευθείας συνδέσεις, 12 νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη και ποιοτικές υπηρεσίες ενισχύουν τη θέση της SKY express στις προτιμήσεις του επιβατικού κοινού.

Περισσότερα..

Πόσα αεροδρόμια χρειάζεται η Γερμανία;

Η πτώχευση του περιφερειακού αεροδρομίου Χαν καθιστά σαφές πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για τα μικρότερα αεροδρόμια. Ο κορονοϊός έχει επιδεινώσει τα προβλήματα.

Περισσότερα..

H Nordwind Airlines ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 στο Hard Rock Café, η Discover the World παρουσίασε τη νέα συνεργασία της με το ρωσικό αερομεταφορέα Nordwind Airlines (N4). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και καλεσμένους τουριστικούς πράκτορες και...

Περισσότερα..

Οι στόχοι της Aegean τη συμμετοχή στην Animawings

Οι προοπτικές ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από την αναδυόμενη ρουμανική αγορά προς την Ελλάδα, αλλά και η σταθερή μακροχρόνια συνεργασία με την Cristian Tour, έστρωσαν το έδαφος για την αύξηση της συμμετοχής της AEGEAN στην Animawings.

Περισσότερα..

AEGEAN: Περιόρισε σημαντικά τις ζημιές το α' εξάμηνο του 2021

Η AEGEAN ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο και το πρώτο εξάμηνο του 2021, όπου φαίνεται πως περιόρισε σημαντικά τις ζημιές που προέκυψαν λόγω της πανδημίας.

Περισσότερα..

Ο CEO της Ryanair "βλέπει" σημαντική αύξηση στις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων το επόμενο καλοκαίρι

Οι τιμές των εισιτηρίων για πτήσεις μικρών αποστάσεων σε όλη την Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι θα είναι σημαντικά υψηλότερες από ό,τι ήταν πριν από την πανδημία COVID-19, δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι.

Περισσότερα..

SKY express: Με "σφραγίδα" Θεσσαλονίκης ένα από τα νέα Airbus A320neo

Το όνομα “My Thessaloniki” επέλεξε η SKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία για ένα από τα έξι νεοαποκτηθέντα υπερσύγχρονα αεροσκάφη της τύπου Airbus A320neo που συνθέτουν τον πλέον «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικό στόλο στην Ελλάδα.

Περισσότερα..

SKY express: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις για Ρώμη

Έναν ιδιαίτερα αγαπημένο διεθνή προορισμό εγκαινίασε σήμερα 8 Ιουλίου η SKY express με την απευθείας πτήση Αθήνα - Ρώμη. Τα υπερσύγχρονα Airbus A320neo της εταιρείας θα συνδέουν το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Leonardo da Vinci (Fiumicino - FCO) καθημερινά εκτός Κυριακής.

Περισσότερα..

H United Airlines ενώνει για πρώτη φορά την Αθήνα με τη Ουάσινγκτον

Για πρώτη φορά απευθείας αεροπορική σύνδεση πρωτεύουσας-με-πρωτεύουσα, από Την Αθήνα με την Washington D.C.

Περισσότερα..

Tο Ηράκλειο αναδεικνύεται σε στρατηγικό κόμβο της Sky express

Η SKY express, όπως αναφέρει ανακοίνωση, "πιστή στη στρατηγική της συνδεσιμότητας, ενώνει το Ηράκλειο με δημοφιλείς εγχώριους και ευρωπαϊκούς προορισμούς δημιουργώντας γέφυρες σε όλη την Ελλάδα με το εξωτερικό. Αναβαθμίζει τη θέση της ιστορικής πόλης και συνολικά της Κρήτης σε βασικό κόμβο του δικτύου...

Περισσότερα..