Αεροπορικές Εταιρείες

Η SWISS γιορτάζει την τελειότητα με μια νέα, «ατελή» διαφημιστική καμπάνια

Για να γιορτάσει την Ελβετική κληρονομιά που πρεσβεύει την τελειότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, η SWISS λανσάρει μια καμπάνια στα social media, με «εξοργιστικά» βίντεο, που στόχο έχουν να προκαλέσουν δημιουργικά όσους μοιράζονται το πάθος της εταιρείας για την τελειότητα. Στην Ελλάδα επίσης η...

Περισσότερα..

Η Lufthansa ακυρώνει 1.300 πτήσεις σήμερα και αύριο

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από τα μεσάνυχτα τα μέλη του προσωπικού καμπίνας που εργάζονται στη Lufthansa, με αποτέλεσμα η εταιρεία να ακυρώνει συνολικά 1.300 πτήσεις για σήμερα και αύριο, Παρασκευή.

Περισσότερα..

Πάνω από 22 εκατομμύρια επιβάτες στο Ελ. Βενιζέλος το δεκάμηνο

Άνοδος της τάξεως του 4,3%, παρατηρήθηκε στο Ελ. Βενιζέλος τον Οκτώβριο, με τον αριθμό των επιβατών που διακινήθηκαν να αγγίζει τα 2,3 εκατ. επιβάτες.

Περισσότερα..

Ιστορική συμφωνία για απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Σαγκάης

Τις βάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα προς την Ελλάδα έθεσε η ελληνική αντιπροσωπεία που επισκέπτεται την Κίνα υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Περισσότερα..

ΔΑΑ:Tα φτερά της Royal Air Maroc φέρνουν την Αθήνα πιο κοντά στη Δυτ. Αφρική

Η ανάπτυξη των δρομολογίων της η Royal Air Maroc (RAM) από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανοίγει τις δυνατότητες για καλύτερη δικτύωση του ΔΑΑ με τις αγορές τις Δυτικής Αφρικής όπου η αεροπορική εταιρία του Μαρόκου έχει ισχυρή παρουσία.

Περισσότερα..

Δέκα επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το πακέτο μετοχών του ΔΑΑ

Ηχηρά ονόματα από το χώρο των επενδύσεων στον μακρύ κατάλογο.

Περισσότερα..

Ευρωκοινοβούλιο: Κάλεσμα για αξιοποίηση ταμειακών διαθεσίμων της ΕΕ λόγω Thomas Cook

Με στόχο να μετριαστεί ο αντίκτυπος της χρεοκοπίας της Thomas Cook, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάνει έκκληση προς τις κυβερνήσεις των κρατών μελών να αξιοποιήσουν πλήρως τα διαθέσιμα μέσα, που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ειδικότερα, σε ψήφισμα του που ενέκρινε με ανάταση χειρός εκφράζει την ανησυχία του...

Περισσότερα..

Καναδοί, Γάλλοι και Αυστραλοί για το Ελ. Βενιζέλος

Την πρώτη μεγάλη ιδιωτικοποίηση που θα ενισχύσει με έσοδα άνω του 1 δισ. ευρώ τα ταμεία του ΤΑΙΠΕΔ βάζει σε τροχιά υλοποίησης η κυβέρνηση, με την πώληση του 30% της Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Περισσότερα..

Η Amadeus Hellas καθαρίζει την παραλία Αλίμου

Σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Λουτρών Αλίμου προχώρησε η ομάδα της Amadeus Hellas, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου και της HELMEPA (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ), στο πλαίσιο του Amadeus Volunteer Day την περασμένη εβδομάδα, στηρίζοντας τον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών...

Περισσότερα..

Ενδιαφέρον της Raynair για "επιστροφή" στα Χανιά - Τι μήνυμα στέλνει στη Fraport;

Μικρότερες χρεώσεις στα τέλη αεροδρομίων ώστε να μπορεί να πετά σε προορισμούς εσωτερικού καθ΄ όλον το χρόνο ζήτησε για άλλη μια φορά η Ryanair κατά την παρουσίαση προγράμματος της εταιρείας για το καλοκαίρι του 2020.

Περισσότερα..