ΣΕΤΕ

ΙΝΣΕΤΕ: Η ασύμμετρη εξέλιξη της πανδημίας καταλύτης για τον παγκόσμιο τουρισμό

«Ο σημαντικότερος παράγοντας που προσδιορίζει τις οικονομικές εξελίξεις παγκοσμίως το 2020 είναι η πανδημία του κορονοϊού, η οποία μέσα σε διάστημα μερικών μηνών επηρέασε όλες τις χώρες, με το επίκεντρο να μεταφέρεται από την Ασία αρχικά στην Ευρώπη, στη συνέχεια στην Β. Αμερική και τέλος και στον υπόλοιπο...

Περισσότερα..

Ι. Δρέττα: Τα τρολ του εσωτερικού δε θέλησαν να καταλάβουν ό,τι ύμνησαν στο εξωτερικό

Απαντήσεις για την ιστορία της συνεργασίας με τον ΕΟΤ, την καμπάνια endless Greek summer έδωσε χτες από βήματος της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων η επικεφαλής της Marketing Greece Ιωάννα Δρέττα.

Περισσότερα..

Ρέτσος: Να διαφυλάξουμε τη φήμη και το κύρος του προορισμού, της χώρας

Οι στόχοι για τον τουρισμό είναι φέτος μετρημένοι και ρεαλιστικοί τόνισε ο Γιάννης Ρέτσος στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, ζητώντας φυσικά τη στήριξη της Πολιτείας, ώστε οι επιχειρήσεις του κλάδου να μείνουν ζωντανές.

Περισσότερα..

Μητσοτάκης: Εξετάζουμε βελτίωση του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Στην ομιλία του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα δέσμη μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων του τουρισμού και των εργαζομένων του στο τέλος Ιουλίου.

Περισσότερα..

ΣΕΤΕ: Μάχη για ένα ισχυρότερο προϊόν το 2021

Την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Περισσότερα..

Με εκπροσώπηση όλων των κλάδων του τουρισμού το νέο ΔΣ του ΣΕΤΕ

Με αποτύπωση όλων των κλάδων της οικονομίας της φιλοξενίας διαμορφώθηκε η νέα σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της 28ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Περισσότερα..

Τα μεγάλα στοιχήματα του τουρισμού επί τάπητος της Γ.Σ. του ΣΕΤΕ

Με το τοπίο στον τουρισμό να είναι ασαφές, τις αγωνίες επιβίωσης χιλιάδων επιχειρήσεων να κορυφώνονται αλλά και τους υγειονομικούς κινδύνους να ελλοχεύουν βάζοντας νάρκες στις προσπάθειες μεσοπρόθεσμης αναστροφής του κλίματος στην οικονομία της φιλοξενίας συνέρχεται σήμερα η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου...

Περισσότερα..

ΙΝΣΕΤΕ: Στέκεται δίπλα στους ανθρώπους του τουρισμού

Τους 48 εισηγητές, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και panelists του κλάδου, παρακολούθησαν μέσα σε δυόμιση μήνες, 1.500 άμεσα συμμετέχοντες, ενώ το κανάλι στο Youtube σημείωσε πάνω από 30.000 views και πάνω από 1.800 νέες εγγραφές.

Περισσότερα..

ΙΝΣΕΤΕ: Η Ελλάδα διεκδικεί πελατεία από Ιταλία, Ισπανία

Η Ελλάδα έχει δυνατότητα να αντλήσει πελατεία που τυχόν δεν θα κατευθυνθεί προς Ισπανία ή / και Ιταλία αναφέρει μελέτη μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με θέμα: «Χαρτογράφηση των αγορών εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα στην εποχή του COVID-19» που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Περισσότερα..

Ρέτσος: Δύσκολα, αλλά αναγκαία τα πρωτόκολλα

Πρωτόγνωρα για ένα ξενοδοχείο, αλλά αναγκαία χαρακτήρισε τα πρωτόκολλα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Γιάννης Ρέτσος,

Περισσότερα..