ΣΕΤΕ

Διαπραγματεύσεις ΣΕΤΕ - κυβέρνησης για νέο πακέτο στήριξης του τουρισμού

Συνεχίζονται οι επαφές ΣΕΤΕ-Κυβέρνησης, για την ολοκλήρωση του πακέτου μέτρων στήριξης του τουρισμού για το Q4, με την πανδημία να χειροτερεύει. Επιδότηση εργοδοτικών, αναστολές τελευταίου 3μήνου, αποζημίωση μη ληφθείσης αδείας, υποχρεωτική μείωση μισθώματος για το Δημόσιο.»

Περισσότερα..

ΙΝΣΕΤΕ: Αυτό είναι το βασικό πελατολόγιο του Ελληνικού τουρισμού

Η πανδημία του κορωνοϊού, επέφερε δραστική μείωση της τουριστικής δραστηριότητας σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα..

Εκτός σχεδίου δόμηση: Τι προτείνει ο ΣΕΤΕ;

Μία μεταβατική καταληκτική περίοδο δύο ετών, που θα λειτουργήσει ως «γέφυρα» για τις επενδύσεις προτείνει, μεταξύ άλλων, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στις προτάσεις του όσον αφορά το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος για τον εκσυγχρονισμό της χωροταξικής και πολεοδομικής ...

Περισσότερα..

ΣΕΤΕ: Στα 3-3,5 δισεκ. τα έσοδα φέτος - Καμπανάκι για απολύσεις και δέσμη έξι προτάσεων

Στα € 3-3,5 δισ. ευρώ για όλο το 2020 εκτιμώνται τα τουριστικά έσοδα σύμφωνα με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Περισσότερα..

ΙΝΣΕΤΕ: Η ασύμμετρη εξέλιξη της πανδημίας καταλύτης για τον παγκόσμιο τουρισμό

«Ο σημαντικότερος παράγοντας που προσδιορίζει τις οικονομικές εξελίξεις παγκοσμίως το 2020 είναι η πανδημία του κορονοϊού, η οποία μέσα σε διάστημα μερικών μηνών επηρέασε όλες τις χώρες, με το επίκεντρο να μεταφέρεται από την Ασία αρχικά στην Ευρώπη, στη συνέχεια στην Β. Αμερική και τέλος και στον υπόλοιπο...

Περισσότερα..

Ι. Δρέττα: Τα τρολ του εσωτερικού δε θέλησαν να καταλάβουν ό,τι ύμνησαν στο εξωτερικό

Απαντήσεις για την ιστορία της συνεργασίας με τον ΕΟΤ, την καμπάνια endless Greek summer έδωσε χτες από βήματος της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων η επικεφαλής της Marketing Greece Ιωάννα Δρέττα.

Περισσότερα..

Ρέτσος: Να διαφυλάξουμε τη φήμη και το κύρος του προορισμού, της χώρας

Οι στόχοι για τον τουρισμό είναι φέτος μετρημένοι και ρεαλιστικοί τόνισε ο Γιάννης Ρέτσος στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, ζητώντας φυσικά τη στήριξη της Πολιτείας, ώστε οι επιχειρήσεις του κλάδου να μείνουν ζωντανές.

Περισσότερα..

Μητσοτάκης: Εξετάζουμε βελτίωση του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Στην ομιλία του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα δέσμη μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων του τουρισμού και των εργαζομένων του στο τέλος Ιουλίου.

Περισσότερα..

ΣΕΤΕ: Μάχη για ένα ισχυρότερο προϊόν το 2021

Την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Περισσότερα..

Με εκπροσώπηση όλων των κλάδων του τουρισμού το νέο ΔΣ του ΣΕΤΕ

Με αποτύπωση όλων των κλάδων της οικονομίας της φιλοξενίας διαμορφώθηκε η νέα σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της 28ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Περισσότερα..