Θαλάσσιος Τουρισμός

H κρουαζιέρα πολυτελείας φέρνει στο προσκήνιο νέους προορισμούς

Η απήχηση της Ελλάδας και συνολικά της Ανατολικής Μεσογείου ως ιδανικού προορισμού για κρουαζιέρες πολυτελείας θα είναι ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης του 7ου Posidonia Sea Tourism Forum, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 25 και 26 Απριλίου 2023.

Περισσότερα..

H Celestyal ορίζει νέο γενικό εμπορικό διευθντή

H Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Lee Haslett στο ρόλο του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή (CCO) από τις 20 Φεβρουαρίου 2023. O Lee Haslett διαδέχεται τον κ. Leslie Peden, ο οποίος...

Περισσότερα..

Ξεπέρασαν τα 5,5 δισ. τα deals για superyachts το 2022

Αμείωτο παρέμεινε και το 2022 το ενδιαφέρον των κροίσων για αγορές μεγάλων υπερπολυτελών σκαφών αναψυχής, καθώς το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε ήταν το δεύτερο υψηλότερο των τελευταίων ετών.

Περισσότερα..

O Aντώνης Στελλιάτος επανεξελέγη πρόεδρος Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού

Ο Αντώνιος Στελλιάτος επανεξελέγη πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού. Κατά τη γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2023, εκλέχθηκε συνολικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τριετή θητεία, από 1/2/2023 έως 31/1/2026.

Περισσότερα..

Το μεγαλύτερο Ναυτικό Σαλόνι της τελευταίας 10ετίας

Η σημαντικότερη & πληρέστερη έκθεση για τη θαλάσσια αναψυχή και το θαλάσσιο τουρισμό ανοίγει και πάλι τις πύλες της για ερασιτέχνες και επαγγελματίες λάτρεις του κλάδου, στις 7-11 Δεκεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σεζόν.

Περισσότερα..

Νέα μαρίνα στο Μεγανήσι

Το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει και αναβαθμίζει τις τουριστικές υποδομές της χώρας, όχι μόνο στους δημοφιλείς αλλά και στους εναλλακτικούς προορισμούς και στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και το Δήμαρχο Μεγανησίου κ. Παύλο Δάγλα, η παραχώρηση στο Δήμο Μεγανησίου,...

Περισσότερα..

Black Friday με εντυπωσιακές προσφορές από την Celestyal

H Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει τις φετινές «Black Friday» προσφορές της, που είναι περισσότερο ενισχυμένες από ποτέ, προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις σε περισσότερες από 90 κρουαζιέρες, με τα παιδιά...

Περισσότερα..

H Celestyal βάζει τέλος στα πιστοποιητικά για τον Covid

Σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για χαλάρωση της πολιτικής που αφορά στους επισκέπτες κρουαζιέρας στην Ελλάδα, η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη...

Περισσότερα..

H Celestyal Cruises ξεκινάει συνεργασία με την Ιnter Connect

Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Inter-Connect.

Περισσότερα..

Τελική ευθεία για τους διαγωνισμούς υποπαραχωρήσεων στα λιμάνια

Στοι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά η φάση των δεσμευτικών προσφορών, η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Περισσότερα..