Γαστρονομία

Με όχημα τον ελληνικό τουρισμό η παρουσία στην έκθεση Αnuga της βιομηχανίας τροφίμων

Γαστρονομία, τουρισμός και ελληνικά προϊόντα συνθέτουν ένα δυναμικό μείγμα, που μπορεί να δώσει σημαντική υπεραξία στην ελληνική οικονομά. Ειδικά η μεγάλη ανάπτυξη των αφίξεων στη χώρα και η ανάδειξή της σε κορυφαίο προορισμό τα τελευταία χρόνια καθιστά πιο οικεία τα ελληνικά προϊόντα μεταποίησης στο...

Περισσότερα..

Νέο Υψηλής Αισθητικής περίπτερο της AgrecoFarms στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Τα μοναδικής ποιότητας παραδοσιακά προϊόντα της σε μια από τις υψηλότερης αισθητικής γωνιές των ελληνικών αεροδρομίων παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι η AgrecoFarms στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης. Το νεότευκτο ξεχωριστής αισθητικής περίπτερο όπου διατίθενται τα φημισμένα εκλεκτά...

Περισσότερα..

Καμπάνια σε μπαρ του κόσμου για το "τσίπουρο αλλιώς"

Κεντρικός στόχος του οργανισμού Enterprise Greece και του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων Ποτών είναι η ανάδειξη των ελληνικών αποσταγμάτων ως κυρίαρχη τάση για κατανάλωση σε μπαρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πέρα από αυτό που ισχύσει σήμερα και έχει να κάνει με την κατανάλωση...

Περισσότερα..

Η Φορτέτζα Ρεθύμνου ανοίγει ξανά τις πόρτες του για μια βραδιά αφιερωμένη στον Κρητικό Αμπελώνα!

Wines of Crete @ Fortezza 2019. Το φρούριο Φορτέτζα ανοίγει ξανά τις πόρτες του για μια βραδιά αφιερωμένη στον Κρητικό Αμπελώνα!

Περισσότερα..

Απόφαση για τη στήριξη του οίνου ΠΟΠ «Ρομπόλα Κεφαλληνίας»

Υπογράφτηκε σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη και την Υφυπουργό, Ολυμπία Τελιγιορίδου, η απόφαση για την προσωρινή τροποποίηση του τεχνικού φακέλου του οίνου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) «Ρομπόλα Κεφαλληνίας».

Περισσότερα..

Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού τα αποστάγματα

Στα 75 εκατ. ευρώ ανήλθε το 2018 η αξία των εξαγωγών της ελληνικής ποτοποιίας και αποσταγματοιίας , σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ).

Περισσότερα..

Χαλλούμι, σιουσιούκκος, μαχαλλεπί, παστελλάκι προβάλλονται στα πρωινά της Louis hotels

Πιστή στην αφοσίωσή της στην κυπριακή παράδοση και φιλοξενία, η Louis Hotels διοργανώνει από τις 6 έως τις 12 Μαΐου, εβδομάδα κυπριακού προγεύματος και brunch.

Περισσότερα..

Η γαστρονομία και οι αυθεντικές γεύσεις των Λειψών κέρδισαν τις εντυπώσεις

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στους Λειψούς το Σάββατο 13 Απριλίου το «Aegean Mamas Know Best» – «Οι μαμάδες του Αιγαίου γνωρίζουν καλύτερα» & «Aegean Gardeners»- «Μικροί Κηπουροί του Αιγαίου», με τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού να έχουν την τιμητική τους

Περισσότερα..

Το Thessbrunch επιστρέφει δυναμικά

Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες και οι ντόπιοι εξακολουθούν να εμπιστεύονται και να στηρίζουν το Thessbrunch, το project της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης! Κάτι που αποδεικνύεται από τις διαρκώς αυξανόμενες συμμετοχές των ξενοδοχείων, αλλά και τη δυναμική προσέλευση του κόσμου που επιλέγει...

Περισσότερα..

Συνεργασία Costa Navarino - Funky Gourmet: Τα αστέρια Michelin απογειώνουν τη Μεσσηνιακή γαστρονοομία

Μια νέα άφιξη ενισχύει φέτος το καλοκαίρι, τη γαστρονομική εμπειρία στην Costa Navarino. To Funky Gourmet θα λειτουργήσει ως Pop-Up εστιατόριο, σε ένα μοναδικό χώρο με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου, από τις 8 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου.

Περισσότερα..