Συνέδρια - Εκθέσεις

«Ελληνική Εβδομάδα» στην Βαρσοβία, συνεργασία της έκθεσης GRECKA PANORAMA και του Radisson Blu

Η North Events, διοργανώτρια της μοναδικής έκθεσης για την Ελλάδα GRECKA PANORAMA (www.greckapanorama.com) στην Πολωνία, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski Warsaw, συνεργάζονται σε μία σειρά εκδηλώσεων με θέμα τον εορτασμό φέτος των 100 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Πολωνίας....

Περισσότερα..

1η Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού ) Γαστρονομίας και Οίνου

Την Πέμπτη έγινε η παρουσίαση της 1ης Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού ) Γαστρονομίας και Οίνου που θα διοργανωθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ), στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στο Σύνταγμα.

Περισσότερα..

«Γειτονιά του ποδήλατου» στην έκθεση GREEK PANORAMA

Η έκθεση GREEK PANORAMA – Alternative Tourism & Gastronomy που γίνεται στην Αθήνα στις 14-16 Νοεμβρίου 2019, θα παρουσιάσει φέτος τη «Γειτονιά του ποδήλατου» όπου θα δοθεί έμφαση στη σημασία του ποδήλατου στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και στο περιβάλλον.

Περισσότερα..

Ο όμιλος Μήτση διοργανώνει στο Sofitel Athens την πρώτη έκθεση γάμου «Magnifique Weddings».

Το Sofitel Athens Airport και ο Όμιλος Mitsis Hotels διοργανώνουν την πρώτη τους έκθεση γάμου με τίτλο «Magnifique Weddings».

Περισσότερα..

Πόλος έλξης για συνεδριακό τουρισμό η Ελλάδα

Ο HAPCO, με στόχο την προώθηση του Συνεδριακού Τουρισμού συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού ΙΜΕΧ 2019, που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη από τις 21 έως και τις 23 Μαΐου.

Περισσότερα..

Η Αθήνα σκαρφαλώνει στην ευρωπαϊκή κατάταξη συνεδριακού τουρισμού

Δύο σκαλοπάτια πιο ψηλά ανεβαίνει η Αθήνα στην ευρωπαϊκή κατάταξη προορισμών για Συνέδρια Ενώσεων και Οργανισμών για το 2018. Κατατάσσεται πλέον στην 16η θέση από την 18η στην οποία βρισκόταν το 2017.

Περισσότερα..

GRECKA PANORAMA Πολωνίας: Ολοκληρώθηκε το 5o Tourism Promotion Forum στο Wroclaw της Πολωνίας

Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά Portals στην Πολωνία, το WaszaTurystyka, ολοκλήρωσε με επιτυχία το 5ο κατά σειρά Tourism Promotion Forum στο Wroclaw της Πολωνίας με θέμα τρόπους προώθησης του τουρισμού.

Περισσότερα..

Ισχυρό το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων για την Ελλάδα

Με πολύ θετικές εντυπώσεις από όλους τους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε το Greek Tourism Workshop το οποίο διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, στις 27 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο Park Hyatt.

Περισσότερα..

Η ΕΞΘ υπέρ του σχεδίου ανάπλασης της ΔΕΘ

Η ανάπλαση της ΔΕΘ είναι ένα έργο που κατά τη γνώμη μας θα αλλάξει την εικόνα του κέντρου της Θεσσαλονίκης και οι ξενοδόχοι καλωσορίζουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που θα συντελέσουν στην αύξηση του τουριστικού κοινού της πόλης μας.

Περισσότερα..

Τουρισμός: το μοντέλο του μέλλοντος: Τα Επιμελητήρια συζήτησαν για τον τουρισμό στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Συνέδριο Τουρισμού με θέμα: «Τουρισμός: το μοντέλο του μέλλοντος» το οποίο διοργάνωσαν τα 5 διμερή Επιμελητήρια, το Ελληνο-Αμερικανικό, Ελληνοβρετανικό, Ελληνογαλλικό, Ελληνογερμανικό και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι...

Περισσότερα..