Ξενοδοχεία

Brown Hotels: Το μεγάλο σχέδιο για την αναμόρφωση της Ομόνοιας

Τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου Lighthouse Athens της αλυσίδας Brown Hotels ήταν η αφορμή για μια περιήγηση στο χώρο και το χρόνο της εμβληματικής πλατείας Ομονοίας, για πολλούς εξ ημών, που αν και συχνοί διαβάτες αυτής της αστικής ζώνης αυτής, συχνά προσπερνάμε την μαγική της ιστορίας.

Περισσότερα..

Accor: Νέα υπηρεσία με διαχείριση πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών σε όλο τον κόσμο

Η Accor, κορυφαίος όμιλος φιλοξενίας παγκοσμίως που διαθέτει ένα από τα πιο ποικίλα και πλήρως ενσωματωμένα οικοσυστήματα φιλοξενίας στον κλάδο, έχει καθιερωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης στον δυναμικό τομέα των branded residences.

Περισσότερα..

Greek Hospitality Awards 2021: Χρυσές διακρίσεις για Katikies Santorini & Sani Resort

Περαιτέρω ανάκαμψη της ξενοδοχειακής αγοράς, διαβλέπουν οι κορυφαίοι παράγοντες του τουρισμού, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τη φετινή σεζόν, που κινήθηκε άνω των προσδοκιών, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Βραβείων Greek Hospitality Awards 2021 (#grha21), που πραγματοποιήθηκε...

Περισσότερα..

Β. Κικίλιας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Σε κάθε περίπτωση 1 Απριλίου εκκινούμε

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας απηύθυνε σήμερα χαιρετισμό, μέσω τηλεδιάσκεψης, στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ).

Περισσότερα..

Ρόδος: Συμμαχία «Για τη φύση» των επιχειρήσεων τουρισμού

Οι μεγάλες επιχειρήσεις τουρισμού της Ρόδου αναλαμβάνουν τη 10ετή φροντίδα 2000 στρεμμάτων δάσους και καμένης δασικής έκτασης.

Περισσότερα..

Athens Capital Hotel - MGallery Collection: Με υψηλή τέχνη το νέο ξενοδοχείο της συμμαχίας ΛΑΜΨΑ - Accor

Σφραγίδα της συνεργασίας ανάμεσα στην Accor, κορυφαίο ξενοδοχειακό Όμιλο παγκοσμίως, και την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. αποτέλεσε η παρουσία του Sébastien Bazin, Προέδρου & CEO της Accor, και της Maud Bailly, CEO Accor Southern Europe, στην τελετή εγκαινίων του ξενοδοχείου Athens Capital...

Περισσότερα..

Φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης της Accor στην Ελλάδα

Η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού κέντρου για τον τουρισμό στην Ελλάδα βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε χτες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επικεφαλής του παγκόσμιου ξενοδοχειακού κολοσσού της Accor τον κ. Sebastien Bazin.

Περισσότερα..

MITSIS HOTELS: Συνεργασία με το WWF Hellas

Στο πλαίσιο της υπεύθυνης λειτουργίας του, ο Όμιλος MITSIS HOTELS συνεργάζεται με τo WWF Ελλάς για τις πρωτοβουλίες ‘Hotel Kitchen’ και ‘Adopt A Beach’. Τα δύο προγράμματα προστίθενται σε μία σειρά οικολογικών δράσεων του Ομίλου για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Περισσότερα..

Η ΜΗΛΟΣ «ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ» στον κόσμο κόσμο με τα φτερά της UNITED AIRLINES

Στις πέντε ηπείρους ταξίδεψε η Μήλος με τα φτερά της United Airlines, της 3ης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρίας σε αριθμό σκαφών στο κόσμο

Περισσότερα..

Μια στρατηγική επένδυση αναμορφώνει το πρώην Ξενία Σκιάθου

H Διϋπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ), υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ενέκρινε χτες την ένταξη του έργου της εταιρείας ELIVI HOTELS στη Σκιάθο στις στρατηγικές επενδύσεις.

Περισσότερα..