Ξενοδοχεία

Τι προβλέπει η αλυσίδα Accor του νέο ξενοδοχείου Αthens Capital Hotel – MGallery Collection;

Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζει για την πορεία του τουρισμού στην Κίνα εκφράζει η Αccor, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους παγκοσμίως με περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς.

Περισσότερα..

Το καλό σενάριο της περιόδου 2-3 μηνών

Μιλώντας στο Euro2day.gr ο Νίκος Χαλκιαδάκης, πρόεδρος της μεγαλύτερης Ένωσης Ξενοδόχων της χώρας (Ηράκλειο Κρήτης), σημειώνει πως οι ακυρώσεις κρατήσεων επεκτάθηκαν στο Μάιο, επιβεβαιώνοντας το μπαράζ επιστολών που δέχονται οι ξενοδόχοι από τους ξένους τουρ οπερέιτορ, με τις οποίες τους ανακοινώνουν...

Περισσότερα..

Τάσιος (ΠΟΞ): Μόνο με κρατική στήριξη η επαναλειτουργία των ξενοδοχείων

Η περίοδος των μνημονίων φαίνεται πως άφησε πίσω της μια τεχνογνωσία-προίκα στην αντιμετώπιση θεμάτων, όπως, οι επιταγές οι οποίες αποτελούν γενικευμένη συναλλακτική πρακτική σε όλο το εύρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας.

Περισσότερα..

Η τελική λίστα με τα ξενοδοχεία που θα λειτουργούν ανά Περιφέρεια

Αναρτήθηκε η τελική λίστα. στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Τουρισμού (www.mintour.gov.gr) με τα ξενοδοχεία, τα οποία ανά Περιφερειακή ενότητα θα λειτουργούν κατ΄ εξαίρεση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που προβλέπει προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας...

Περισσότερα..

Ενώπιον νέας μεγάλης πρόκλησης ο κλάδος στυλοβάτης της ελληνικής κοινωνίας

Η απόφαση αναστολής στη λειτουργία και των ξενοδοχείων δωδεκάμηνης λειτουργίας έως τα τέλη Απριλίου μετά την αναστολή των μονάδων εποχικής λειτουργίας οδηγεί τον κλάδο σε αχαρτογράφητα νερά, όπως είπε χτες ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Αλέξανδρος Βασιλικός.

Περισσότερα..

Κλείνουν ΟΛΑ τα ξενοδοχεία

Το Υπουργείο Τουρισμού με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, ανακοινώνει την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή  λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε...

Περισσότερα..

Αίτημα για ειδικό καθεστώς «εκτάκτου ανάγκης» από τους ξενοδόχους της Αττικής

Να τεθούν τα ξενοδοχεία της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής σε ειδικό καθεστώς «προσωρινού χαρακτήρα», ή «εκτάκτου ανάγκης» ζητεί με επιστολή της η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού.

Περισσότερα..

Ρέτσος (ΣΕΤΕ): Μία πρώτη σημαντική ελπίδα τα μέτρα της κυβέρνησης

«Τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα η Κυβέρνηση, κρίνονται θετικά, δίνοντας μια πρώτη σημαντική ελπίδα» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος, σε συνέχεια των κυβερνητικών μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων.

Περισσότερα..

ΞΕΕ: Απώλειες 522 εκατ. στα ελληνικά ξενοδοχεία λόγω COVID-19

Σε 522 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι απώλειες για τα ελληνικά ξενοδοχεία από τις ακυρώσεις δωματίων και συνεδρίων λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιεί το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ).

Περισσότερα..

ΕΞΘ: Να κλείσουν υποχρεωτικά τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Την υποχρεωτική διακοπή λειτουργίας των ξενοδοχείων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης ζητά με επιστολή της στον πρωθυπουργό, η Ένωση Ξενοδόχων της πόλης.

Περισσότερα..