Ξενοδοχεία

IKIES Santorini: Νέα γαστρονομική εμπειρία In Room Private Dining

Το ξενοδοχείο IKIES Santorini (www.ikies.com) εγκαινιάζει για πρώτη φορά την νέα υπηρεσία In Room Private Dining με την υπογραφή του Σεφ Σωκράτη Μαλιγκάνη.

Περισσότερα..

Στη Hines με 125 εκατομμύρια το εμβληματικό Capsis

Στη Hines με 125 εκατομμύρια πηγαίνει μετά τον σημερινό πλειστηριασμό το ιστορικό ξενοδοχειακά συγκρότημα Capsis στην Κρήτη.

Περισσότερα..

Capsis Resort: Υψηλό ενδιαφέρον για τον πλειστηριασμό

Υψηλό είναι το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών για τον πλειστηριασμό του ιστορικού ξενοδοχείου Capsis στην Κρήτη. Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, πληροφορίες για τον διαγωνισμό, ο οποίος θα λάβει χώρα αύριο Πέμπτη, έχουν ζητήσει περίπου 30 σχήματα.

Περισσότερα..

Costa Navarino: Χτίζει προορισμό και με στόχο τις εφηβικές ηλικίες

Εμπλουτίζει τη γκάμα προφερόμενων υπηρεσιών η Costa Navarino, και πλέον βήμα βήμα χτίζει έναν μοναδικό προορισμό με πολύπλευρες εμπειρίες για τον επισκέπτη. Με αιχμή τους έφηβους ανοίγει το καλοκαίρι το Division 16, έναν μοναδικό πολυχώρο διασκέδασης, Ορισμένοι από τους χώρους του Division 16 θα λειτουργήσουν...

Περισσότερα..

Brown Hotels: Στην «ομπρέλα» της τέσσερα νέα εμβληματικά ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία της οικογένειας του Γιώργου Τσακίρη, τέως προέδρου του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου της Ελλάδος μπαίνουν στην «ομπρέλα» της Brown Hotels.

Περισσότερα..

Το ONOMA Hotel γιορτάζει τα πρώτα του βραβεία

Το ΟΝΟΜΑ είναι ένα ξενοδοχείο που υπόσχεται να σας μείνει αξέχαστο, όπως ακριβώς το όνομα σας και με την νέα ιστοσελίδα του φροντίζει να σας παρουσιάσει αναλυτικά τι θα συμβεί, πολύ πριν το επισκεφτείτε.

Περισσότερα..

Porto Carras: Ανοιξε με αναβαθμισμένους χώρους και υπηρεσίες

Το Porto Carras Grand Resort, στην μαγευτική Σιθωνία της Χαλκιδικής άνοιξε σήμερα τις πόρτες του, παρέχοντας νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες στους επισκέπτες του, κατόπιν της πρόσφατης ανακαίνισης των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων του υπό την νέα διοίκηση.

Περισσότερα..

Ο Rafael Nadal μίλησε για το tennis club του Sani Resort

Ο RafaelNadal μίλησε για το tennis club του Sani Resort με μήνυμά του στο twitter. Στο Sani Resort, υποδεχόμαστε με χαρά παίκτες του τένις κάθε ηλικίας στο νέο μας Rafa Nadal Tennis Centre, που αναπτύχθηκε από τον γνωστό θρύλο του τένις και πρωταθλητή του Grand Slam

Περισσότερα..

Elivi Skiathos: Καλωσορίζει τους πρώτους του επισκέπτες από τις 28 Μαΐου 2021

Με αισιοδοξία υποδέχεται τη νέα καλοκαιρινή σεζόν το πολυτελές beachfront resort ELIVI SKIATHOS, που θα καλωσορίσει τους πρώτους του επισκέπτες από τις 28 Μαΐου 2021, όντας πλήρως ευθυγραμμισμένο με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και με ανανεωμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

Περισσότερα..

Διεθνής διαγωνισμός για την πλήρη ανάπτυξη του Porto Carras Grand Resort.

Προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή στο ιστορικό συγκρότημα Πόρτο Καρράς, ο Όμιλος Belterra Investments ανακοίνωσε των έναρξη των διαδικασιών κλειστού διαγωνισμού για τη λήψη τεχνικών προτάσεων για την πλήρη ανάπτυξη της συνολικής έκτασης του Πόρτο Καρράς και την ανάδειξή του στον κορυφαίο τουριστικό προορισμό...

Περισσότερα..