Αστήρ Παλάς Βουλαγμένης: Αισιοδοξία για την εξέλιξη της χρονιάς

5/4/2021
Πιο θετικά εξελίσσονται τη φετινή χρονιά οι κρατήσεις για το συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία. Μιλώντας στη «Ναυτεμπορική» και το Λάμπρο Καραγεώργο η αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης» Πέννυ Ζαγλαρίδου εμφανίζεται πιο αισιόδοξη για τη φετινή τουριστική χρονιά και την καλοκαιρινή σεζόν και δηλώνει ότι ο Αστέρας και όλες οι επιχειρηματικές του μονάδες, δηλαδή το Matsuhisa Αthens, το Beefbar, το Privilege και η φημισμένη παραλία του Αστέρα, είναι έτοιμες να υποδεχθούν και φέτος τους επισκέπτες τους.
«Επί του παρόντος βλέπουμε τη συνολική εικόνα των κρατήσεων αυξημένη κατά 4% από εκείνη του προηγούμενου έτους» σημειώνει η κα. Ζαγλαρίδου και προσθέτει ότι οι επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο ηγούνται των κρατήσεων αυτή τη στιγμή.

Όπως εξηγεί «υπάρχει μεγάλη ζήτηση από κύριες αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή. Κάθε φορά που αυτές οι χώρες κάνουν ανακοινώσεις για χαλάρωση των απαγορευτικών ταξιδιωτικών μέτρων, βλέπουμε και αυξημένη εισροή κρατήσεων». Η κ. Ζαγλαρίδου εκφράζει ακόμη την αισιοδοξία της για την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν, καθώς «ήδη πέρυσι, εν μέσω της πανδημίας, τα θετικά αποτελέσματα της καλής φήμης της Ελλάδας και της ανακοίνωσης των προστατευτικών μέτρων που είχαν ληφθεί από τη Four Seasons και από όλες τις επιχειρηματικές μονάδες του Αστέρα, δηλαδή Matsuhisa Athens, Beefbar, Privilege και η φημισμένη παραλία του Αστέρα, έφεραν θετικά αποτελέσματα το καλοκαίρι του 2020».

Ερωτώμενη η κα. Ζαγλαρίδου για το σχέδιο της πώλησης κατοικιών σημειώνει ότι «το ενδιαφέρον πραγματικά παραμένει ζωηρό καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη πολλαπλές συζητήσεις από διάφορες αφετηρίες. Αυτό μας δίνει και τη σιγουριά ότι η δυναμική προοπτική που διαπιστώνουμε θα φέρει θετικές εξελίξεις».

Τέλος για την επένδυση στην Μαρίνα του Αστέρα η κα. Ζαγλαρίδου σημειώνει ότι «οι επενδύσεις μας βρίσκονται σε εξέλιξη σε πολλά επίπεδα. Η Μαρίνα είναι για μας ένα εξαιρετικής σημασίας έργο που προχωράμε με ενθουσιασμό γιατί πιστεύουμε στη διαφορά που θα κάνει τόσο για τον όμιλό μας, όσο και για όλη την περιοχή. Η αναδιαμόρφωσή της συνολικά και η διαδικασία αναβάθμισης έχουν στόχο η Astir Marina, να διατηρήσει την πρωτιά της-ως μια υπερσύγχρονη μαρίνα της χώρας μας και στη νέα της εποχή».

Πηγή: Ναυτεμπορική, Euro2day.gr