Ποσειδώνια 2016: Αυλαία με 22.000 επισκέπτες

11/6/2016
Περισσότεροι από 22.000 επαγγελματίες του κλάδου επισκέφθηκαν τη ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων 2016, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.800 εκθέτες από 90 χώρες.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης η αύξηση της τάξης του 14% σε αριθμούς επισκεπτών σε σύγκριση με το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών πριν από δύο χρόνια, είναι ενδεικτική της δυναμικής των Ποσειδωνίων.
«Τα Ποσειδώνια 2016 δημιούργησαν νέα ρεκόρ όσον αφορά τον εκθεσιακό χώρο, τον αριθμό των συνεδρίων και σεμιναρίων αλλά και τον αριθμό των επισκεπτών, καταδεικνύοντας έτσι την καθολική αποδοχή που απολαμβάνει η διοργάνωση από την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε., Θεόδωρος Βώκος.
«Η ψήφος εμπιστοσύνης των εκθετών που συμμετέχουν σταθερά στην έκθεση είναι μια αναγνώριση που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και μας δίνει την ώθηση να εργαστούμε ακόμη πιο εντατικά για να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία για όλους όσοι μας τιμούν με τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους κάθε δύο χρόνια», πρόσθεσε.