Γ. Σταθάκης: Απόβαση στα Χανιά με όπλο ένα τεράστιο έργο

19/6/2019
Μετά τις ειδικές αποστολές της διαμόρφωσης πλαισίου για τη διαχείριση κόκκινων δανείων, την ανάδειξη της χώρας σε ενεργειακό κόμβο, την ολοκλήρωση των διαδικασιών σε κτηματολόγιο και δασολόγιο άλλο μια δύσκολη αποστολή ανατίθεται στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιο βουλευτή Χανίων, κ. Γιώργο Σταθάκη.

Ο λόγος για την εκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είναι γνωστό κ. Σταθάκης, μαζί με τον Γιάννη Δραγασάκη, με αποδεδειγμένη διείσδυση στο μεσαίο χώρο και τα κοινωνικά στρώματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών έχει επιφορτιστεί πέρα των υπουργικών του καθηκόντων και με τα καθήκοντα του υπευθύνου της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

O Γιώργος Σταθάκης με την δυνατότητα που έχει, λόγω και των ακαδημαϊκών του περγαμηνών, να «κάνει λιανά» τις δράσεις που έχουν προωθηθεί για την ανάταξη της οικονομίας επιστρατεύεται για να χτίσει γέφυρες με τους πολίτες που δείχνουν να είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση. Γι'αυτό έχει επιφορτιστεί με σειρά ομιλιών ανά την Ελλάδα, ενώ ήδη βρέθηκε στην Ξάνθη για μια εφ’ όλης της ύλης παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος.  Άλλωστε έχει να καταδείξει μια σειρά από έργα στα οποία έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα κι έχουν άμεση αναφορά στη μεσαία τάξη, από το κτηματολόγιο, την προσπάθεια για τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας μέχρι τη στήριξη των δήμων σε όλη την Κρήτη.

Έτσι, με προίκα αυτά,  εν μέσω των ειδικών αποστολών αυτών, βρίσκεται και πάλι στα Χανιά για να συναντηθεί με πολίτες και φορείς για να δώσει το στίγμα των δράσεων που προωθήθηκαν για τα Χανιά και την Κρήτη με πρώτο το ιστορικής σημασίας έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης με την ηπειρωτική Ελλάδα. 

Πηγή: Documentonews.gr