Δυναμικό «παρών» της PotPan στην έκθεση Xenia 2019

6/12/2019
Και φέτος η PotPan έδωσε το δυναμικό «παρών» στο κορυφαίο σημείο συνάντησης της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας, την έκθεση Xenia 2019.

H PotPan, αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2001, αποτελεί κορυφαία επιλογή για έτοιμα γεύματα ποιότητας, με φροντίδα και μεράκι σπιτικού φαγητού. Με πολύ σημαντικές συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δραστηριοποιείται σε ιδιαίτερα απαιτητικούς κλάδους : από ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, σούπερ μάρκετ και άλλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, έως σχολεία, μονάδες υγείας και χώρους αυξημένης κοινωνικής φροντίδας.

Οι δημιουργίες της ομάδας της PotPan έχουν αφετηρία τους την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή . Συνεργάζεται με τοπικούς παράγωγους, αλλά και καταξιωμένους σεφ, και χρησιμοποιεί φρέσκα και αγνά υλικά. Ταυτόχρονα, επενδύει στις δεξιότητες των ανθρώπων της, πιστεύοντας ότι η επιτυχία της εταιρείας εξαρτάται από το καλό ανθρώπινο δυναμικό. Γι’αυτό και οι άνθρωποί της είναι έμπειρα στελέχη, εξειδικευμένα στην προετοιμασία, παραγωγή, συσκευασία και διανομή ποιοτικού φαγητού. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της αγγίζουν τα 3.160 τ.μ. και είναι εξοπλισμένες με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα. Έτσι, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παράγει έως 40.000 έτοιμα γεύματα υψηλής ποιότητας την ημέρα. Ετησίως, η PotPan προσφέρει περισσότερες από 6 εκατομμύρια μερίδες μαγειρεμένου φαγητού, ενώ κατορθώνει συνεχώς να αυξάνει τα μεγέθη της.

Είναι μια εταιρεία που δεσμεύεται ως προς το περιβάλλον και την κοινωνία και το αποδεικνύει έμπρακτα, καθώς συνεργάζεται και προσφέρει σε φορείς που το έχουν ανάγκη. Στοχεύει στην αειφόρο ανάπτυξη αλλά και στη συνεπή κοινωνική προσφορά.

Η για άλλη μια χρονιά επιτυχής παρουσία της στην έκθεση Xenia 2019, επιβεβαιώνει ότι μέσα από τα 18 χρόνια λειτουργίας της, η PotPan έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς καταφέρνει να διατηρεί σωστή σχέση ποιότητας - τιμής και να προσφέρει στη συνεργαζόμενη επιχείρηση υπηρεσίες ποιότητας και ταυτόχρονα σοβαρή εξοικονόμηση κόστους.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ανθρώπους της εταιρείας –μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Τσούλης, ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες σεφ, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της PotPan – αλλά και να δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές, γλυκά, πίττες και είδη πρωινού.