Ένωση Ξενοδόχων Ν Μαγνησίας: Ασφαλές το Πήλιο, δεν έχει προβλήματα με το χιόνι!

3/1/2019
Η Ένωση Ξενοδόχων Ν Μαγνησίας ανακοινώνει ότι "μετά τον τελευταίο θόρυβο από κάποια μέσα τα οποία μιλούσαν για κλεισμένους δρόμους στο Πήλιο και για εγκλωβισμένα οχήματα την στιγμή κατά την οποία δεν υπήρχε ίχνος χιονιού σε κάποιες περιοχές επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος της προκείμενου να σταματήσει αυτή η οργανωμένη τρομοκρατία.
Για εμάς υπάρχουν μόνον οι επίσημες ανακοινώσεις των εγκρίτων μετεωρολόγων αλλά πάνω από όλα οι οδηγίες τη Πολιτικής προστασίας.
Πρέπει όλοι να είναι σίγουροι ότι πρώτη μας μέριμνα είναι η ασφάλεια των επισκεπτών .
Έτσι λοιπόν καλεί τούς επισκέπτες να έρθουν στην περιοχή μας η οποία είναι ασφαλής. Είναι φυσικά σαφές ότι πρέπει να υπάρχουν αλυσίδες στα οχήματα και οι οδηγοί να υπακούουν στις οδηγίες της τροχαίας.
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από την πολιτική προστασία προκειμένου οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί έτσι ώστε να απολαύσουν οι επισκέπτες τις διακοπές τους.
Σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι απαγορεύτηκε η κίνηση των βαρέων οχημάτων για το τριήμερο μια απόφαση την οποία χαιρετίζουμε προκείμενου να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες παλαιότερων καταστάσεων.
Σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι το χιονοδρομικό κέντρο θα λειτουργήσει αν το επιτρέψουν οι συνθήκες το Σάββατο 5/1 /2019
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια τους Δήμους την αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία".