Η BMW κάνει το αυτοκίνητο κινηματογράφο με ένα car cinema 31 ιντσών

7/1/2022
Η Theatre Screen είναι η τελευταία καινοτομία της BMW που θέλει να μετατρέψει κάθε ταξίδι με αυτοκίνητο σε κινηματογραφική εμπειρία, Πρόκειται για μια οθόνη 31 ιντσών, με ενσωματωμένο το Amazon Fire TV, που στριμάρει ταινίες με ήχο surround και μετατρέπει την καμπίνα του αυτοκινήτου σε σινεμά.

Αν και δεν υπάρxει τίποτα καλύτερο από το συνδυασμό ωραίας μουσικής και κουβεντούλας σ΄ ένα πολύωρο ταξίδι με το αυτοκίνητο, η BMW αποφάσισε να «κακομάθει» τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, προσθέτοντας στο μενού ψυχαγωγίας και τις ταινίες.

Διαβάστε ακόμα: Mια superbike BMW M1000RR μόλις βγήκε από το συνεργείο της LEGO

Ταυτόχρονα λοιπόν με την παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της σειράς M, η βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε κι ένα άψογο πολυτελές σύστημα ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων: μια οθόνη 31 ιντσών, ανάλυσης 8K με ενσωματωμένο το Amazon Fire TV.

Με την απλή επισήμανση Theatre Screen, η τελευταία καινοτομία της φίρμας υπόσχεται πλήρη κινηματογραφική εμπειρία σε κάθε ταξίδι. Με δυνατότητα ροής περιεχομένου σε μια τριάδα τυποποιημένων αναλογιών, η συσκευή με οθόνη αφής που τροφοδοτείται από το Amazon Fire είναι πρακτικά ένα κινούμενο σινεμά.

Σε περίπτωση που όλα αυτά δεν ακούγονται αρκετά, η οθόνη διαθέτει επίσης «λειτουργία αίθουσας» που προσαρμόζει τον φωτισμό του αυτοκινήτου, χαμηλώνει τις περσίδες των παραθύρων και προσθέτει ήχο surround από την Bowers & Wilkins. Επιπλέον, η BMW συνεργάστηκε με τον θρύλο της σκηνοθεσίας Hans Zimmer για να δημιουργήσει τα μοναδικά ηχητικά τοπία για το Theatre Screen, αναβαθμίζοντας την εμπειρία στα στάνταρ των μεγάλων παραγωγών του Χόλιγουντ.
Πέρα από την εντυπωσιακή παρουσίαση, η BMW δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το πότε η Theatre Screen θα είναι διαθέσιμη στο κοινό.