Η EVERTY επενδύει στην Ελληνική Φιλοξενία με την απόκτηση του Elounda Gulf Villas

23/5/2023
Η Everty ανακοινώνει την εξαγορά του Elounda Gulf Villas, πολυτελούς πεντάστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Κρήτη. Πρόκειται για την τρίτη επενδυτική κίνηση της Everty στην ελληνική φιλοξενία μετά την ανάπτυξη των Petrothalassa Villas στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου και την εξαγορά του βραβευμένου ξενοδοχείου Iconic Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.
Η Everty τηρεί τη δέσμευσή της για την στήριξη της Ελληνικής οικονομίας μέσω επενδύσεων σε αγορές ακινήτων υψηλής αξίας που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Το Elounda Gulf Villas
Το Elounda Gulf Villas αποτελείται από 15 σουίτες και 18 ιδιωτικές βίλες οι οποίες προσφέρουν στους επισκέπτες έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης, στυλ και κομψότητας. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του συγκροτήματος προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις, μοναδικές υπηρεσίες και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να γευθούν εκλεκτά τοπικά πιάτα, να χαλαρώσουν στο Beach Club ή να απολαύσουν το Elixir Spa ενώ τα παιδιά τους απολαμβάνουν το Kids Club με την φροντίδα μιας ομάδας που θα τους αφοσιωθεί πλήρως.
Ως μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το Elounda Gulf Villas ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και έχει συγκεντρώσει πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις υψηλού κύρους, έχοντας αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ένταξη του Elounda Gulf Villas στο ξενοδοχειακό μας χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα. Η εξαιρετική τοποθεσία και τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του έργου το καθιστούν μια αξιοσημείωτη επενδυτική ευκαιρία. Στόχος της Everty είναι να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και υποδομές του Elounda Gulf Villas και να συνεχίσει να προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες υπηρεσίες και εμπειρίες.» - δήλωσε ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece.

Η Everty
Η Everty κατέχει, αναπτύσσει και διαχειρίζεται ακίνητα σε κορυφαίους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο της αποτελείται από εμπορικά, βιομηχανικά και ιδιαίτερα τουριστικά ακίνητα. Η Everty δημιουργεί χώρους όπου οι άνθρωποι χαλαρώνουν, εργάζονται και προοδεύουν.