Η Greece Sotheby’s International Realty επιλέγει την Travelworks Public Relations για υπηρεσίες επικοινωνίας

28/11/2018
Η Travelworks Public Relations επιλέχθηκε ως βασικός συνεργάτης της Greece Sotheby’s International Realty για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ανάπτυξης περιεχομένου. Ο κορυφαίος broker στον κλάδο του πολυτελούς real estate στην Ελλάδα, μετρά πλήθος διεθνών βραβεύσεων και απαρτίζεται από στελέχη που έχουν διαγράψει ένα ιστορικό επιτυχημένων πωλήσεων για περισσότερα από 20 χρόνια.

Με μια ισχυρή ομάδα content editors, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και δύο native British speakers κειμενογράφους, η Travelworks θα υποστηρίξει την Greece Sotheby’s International Realty, μεταξύ άλλων, με τη δημιουργία online περιεχομένου, συνεντεύξεων, blog posts και social media content.

Εκ μέρους της Travelworks Public Relations ο Κώστας Παναγάκης ανέφερε σχετικά: “Είναι τιμή μας να έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός τόσο σημαντικού brand όπως η Greece Sotheby’s International Realty, και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί τους επόμενους μήνες. H συνεργασία μας έρχεται να προστεθεί σε ένα μοναδικό portfolio από high-end πελάτες στον τομέα των luxury services”.

Greece Sotheby’s International Realty
Η Greece Sotheby’s International Realty αποτελεί το κορυφαίο γραφείο luxury real estate με εξειδίκευση στην προώθηση και πώληση πολυτελών κατοικιών στα ελληνικά νησιά, καθώς και σε επιλεγμένες τοποθεσίες της ηπειρωτικής χώρας. Πρόκειται για μια διεθνώς βραβευμένη εταιρεία, με έμπειρα στελέχη που μετρούν περισσότερες από δύο δεκαετίες επιτυχημένων πωλήσεων. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα εργαλεία προώθησης και αξιοποιώντας τη δύναμη που της προσφέρει το διεθνές brand, η Greece Sotheby’s International Realty προσφέρει εξαιρετικές κατοικίες σε εξαιρετικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.