Η Ιος προβάλλει την ιστορία της και τη φύση της στις διεθνείς αγορές

23/2/2021
Με σύμμαχο την εικονική και ψηφιακή τεχνολογία, ο Δήμος Ίητών υλοποιεί πλούσιο πρόγραμμα προβολής το τελευταίο διάστημα σε αγορές της Ευρώπης προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες! Επόμενος «σταθμός» ήταν η Ρουμανία, μία αγορά που πριν την πανδημία είχε εμφανίσει εντυπωσιακά ποσοστά αυξήσεων επισκεψιμότητας στην Ελλάδα.
Ο Δήμος Ίητών κατόρθωσε μαζί με ελάχιστους Δήμους των Κυκλάδων να διασφαλίσει την παρουσία του ως συνεκθέτης του ΕΟΤ χωρίς κόστος στην κορυφαία έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας TTR 2021 που φέτος πραγματοποιήθηκε μόνο ψηφιακά λόγω των συνθηκών. Η Ίος ανέδειξε την ποιότητα των υπηρεσιών της, τη σύνδεση μετον Αρχαίο Ελληνα επικό ποιητή Ομηρο, το ασύγκριτο φυσικό κάλλος της και τις ειδικές μορφές τουρισμού στο εικονικό περίπτερο των Κυκλάδων, το οποίο επισκέφθηκαν πάνω από 200ενδιαφερόμενοι. Σημειώνεται πως πρόσφατα, με ενέργειες της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου καισε συνεργασία με έγκριτους φορείς η Ίος διακρίθηκε ανάμεσα στα επικρατέστερα Ελληνικά νησιάγια τους Δανούς ταξιδιώτες, σύμφωνα με κορυφαίο ταξιδιωτικό μέσο της Δανίας.
Επιπλέον, στοεπόμενο διάστημα ο Δήμος πρόκειται να συμμετάσχει και στη μεγαλύτερη εικονική διεθνή έκθεσητουρισμού στον κόσμο, ITB NOW 2021 που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 12 Μαρτίου 2021 στοψηφιακό περίπτερο του ΕΟT.