Η Mideast υποψήφια για World’s Leading DMC στα World Travel Awards

9/10/2018
Για πρώτη φορά στην ιστορία της και πάνω στα 35α γενέθλιά της, η Mideast βρίσκεται υποψήφια για το μεγαλύτερο βραβείο “World's Leading Destination Management Company 2018” από τα World Travel Awards™, τα Oscars της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η βράβευσή της τον περασμένο Ιούνιο ως Europe’s Leading DMC, χάρισε στην εταιρία την υποψηφιότητά της στη μεγαλύτερη κατηγορία διεθνώς, δίπλα σε γίγαντες του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την 1η του Δεκέμβρη στη Λισαβώνα.

Τα World Travel Awards™ είναι ένας θεσμός παγκοσμίως αναγνωρίσιμος και αναγνωρισμένος ως η απόλυτη πιστοποίηση αριστείας στον κλάδο.Η Γενική Διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: «Η υποψηφιότητά μας για τη διάκρισή ως “World's Leading DMC” ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Και μόνο το ότι βρισκόμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου παγκοσμίως, μας δίνει τη μέγιστη ικανοποίηση. Είναι αυτό που λένε «Να στοχεύεις το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αστοχήσεις, θα βρεθείς ανάμεσα στα αστέρια»… Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους της κατηγορίας και σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.»


 Ψηφίστε τη Mideast ως World's Leading Destination Management Company 2018 ακολουθώντας την παρακάτω απλή διαδικασία:
1. Κάντε Register εδώ.
2. Κάντε Verify την εγγραφή σας πατώντας στο link που θα σταλεί στο email σας.
3. Πατήστε στο απευθείας link, ψηφίστε τη Mideast και πατήστε vote!* Εάν προέρχεστε από τον ταξιδιωτικό κλάδο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να μετρήσει η ψήφος σας διπλή!