Η TUI Group προσθέτει 20 ξενοδοχεία σε 11 χώρες

21/5/2019
Η TUI Group επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική της θέση ως διαχειριστής ξενοδοχειακών μονάδων και ενδυναμώνοντας έτσι τον ξενοδοχειακό τομέα του Ομίλου. Στις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να εγκαινιαστούν συνολικά πάνω από 20 ξενοδοχειακές μονάδες σε 11 χώρες, τα οποία θα λειτουργούν με τα εμπορικά σήματα της TUI. Υψηλή ανάπτυξη παρουσιάζουν ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία concept του ομίλου TUI, τα οποία είναι τα TUI Sensimar, TUI Family Life και TUI Sensatori. Το «all inclusive» concept των TUI Magic Life Club ξεκινάει με τρεις νέες μονάδες το καλοκαίρι και τα κοινοπρακτικά επιχειρηματικά σχήματα Riu και Atlantica επεκτείνουν επίσης το χαρτοφυλάκιό τους.

«Τα ξενοδοχεία, οι κρουαζιέρες και οι εκδρομές στους προορισμούς είναι τα μεγάλα πεδία ανάπτυξης για την TUI. Ήδη σήμερα περίπου το 70 τοις εκατό των αποτελεσμάτων του Ομίλου προέρχεται από αυτές τις δραστηριότητες. Εστιάζουμε σε αυτούς τους τομείς για την περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου. Οι tour operators του ομίλου συνεισφέρουν το 30 τοις εκατό του αποτελέσματος της TUI. Επενδύουμε αποφασιστικά σε ξενοδοχεία, πλοία και στην επέκταση των ψηφιακών πλατφορμών στον τομέα των εκδρομών», δήλωσε ο κ. Sebastian Ebel, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI και ο οποίος εκπροσωπεί τους τομείς Ξενοδοχεία, Κρουαζιέρες και Destination Experiences. Σήμερα στον Όμιλο TUI ανήκουν περίπου 380 ξενοδοχεία και 17 κρουαζιερόπλοια.

Την 1η Μαΐου δέκα νέα ξενοδοχεία άνοιξαν σε μία μόλις ημέρα τις πύλες τους για τους πελάτες. Στις επόμενες εβδομάδες ακολουθούν άλλες μονάδες. Μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, περισσότερα από 20 νέα ξενοδοχεία θα συμπληρώσουν την προσφορά του «adults only» εμπορικού σήματος TUI Sensimar παγκοσμίως. «Αναπτυσσόμαστε και στην Ελλάδα τόσο με τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία όσο και με εμπορικά σήματα ξενοδοχείων concept με την Atlantica, με την οποία διατηρούμε μακροχρόνια κοινοπραξία, καθώς και με άλλους ξενοδοχειακούς εταίρους στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Ebel.

Μια ιδιαίτερη καινοτομία για τις ξενοδοχειακές επενδύσεις στην TUI είναι η απόκτηση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Κω, μέσω της νέας διαδικασίας πλειστηριασμού στην οποία η κοινοπραξία της TUI με την Atlantica, επικράτησε επιτυχώς. Τα τρία πρώην ξενοδοχεία Lakitira ενσωματώθηκαν επίσημα στο χαρτοφυλάκιο της TUI. Επίσης, στην Ελλάδα ανοίγουν την περίοδο αυτή: ένα να νέο TUI Family Life στην Κρήτη, το TUI Family Life Elounda Breeze, καθώς και τα εξής τέσσερα ξενοδοχεία του «adults only» εμπορικού σήματος TUI Sensimar: TUI Sensimar Atlantica Belvedere Resort & Spa στην Κω, TUI Sensimar Zante Maris στη Ζάκυνθο, TUI Sensimar Insula Alba στην Κρήτη και το TUI Sensimar Meltemi Blu στη Σαντορίνη επεκτείνουν την προσφορά για τους διεθνείς πελάτες της TUI.