Ξενοδοχεια σε Αθήνα - Μύκονο βάζει μπρος η Intrakat

7/11/2018
Στη Μύκονο και στο κέντρο της Αθήνας σχεδιάζει ανάπτυξη ξενοδοχείων η Intrakat. Αυτό τόνισαν χτες σε ενημέρωση δημοσιογράφων ο νέος πρόεδρος της εταιρίας κ. Δημήτρης Κούτρας (στη φωτογραφία αριστερά) και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Πέτρος Σουρέτης (δεξιά).

Σημειώνεται ότι , η εταιρεία δ σχεδιάζει την προσεχή τριετία μια νέα επένδυση 70 – 80 εκατ. ευρώ σε συνεργασία με διεθνή ισχυρό brand από τον ξενοδοχειακό χώρο. Η επένδυση θα γίνει σε έκταση 100 στρεμμάτων στο Καλό Λιβάδι και θα πρόκειται για υπερπολυτελή μονάδα 150 κλινών, για την οποία ο στόχος είναι να λειτουργήσει μέσα στο 2020. Παράλληλα, ένα τμήμα της επένδυσης θα περιλαμβάνει και ένα ξενοδοχείο που θα αποτελείται από ιδιαιτέρως πολυτελείς βίλες. Πλέον, η εταιρία, με δεδομένο ότι μπορεί να προκηρυχθεί και άδεια καζίνο στο νησί των ανέμων βάζει έτσι ισχυρή υποψηφιότητα.

Παράλληλα στη οδό Κολοκοτρώνη τριώροφο σε διατηρητέο κτήριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ) ξεκινούν οι εργασίες για τη μετατροπή του σε ξενοδοχείο. Η εταιρία μόλις πήρε τις σχετικές άδειες και αναμένεται να ξεκινήσει εργασίες για ένα νέο Boutique hotel, 44 δωματίων που αναμένεται να λειτουργήσει στην αρχή του καλοκαιριού του 2019. Σημειώνεται ότι η Intrakat αναδείχθηκε πλειοδότης στον διαγωνισμό που πραγματοποίησε πέρυσι η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ), ενώ το ύψος του μισθώματος είναι 40 χιλ. ευρώ το μήνα, για 20 χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης και για επιπλέον 20, με ελάχιστη αναπροσαρμογή 1% το χρόνο.

Επιπλέον η θυγατρική του Ομίλου η Inestia Hospitality έχει υπό τη διαχείρισή της το Boutique Hotel Ο&Β Athens στο Ψυρρή καθώςκαι το MET34 Athens Hotel, στην οδό Μητροπόλεως.

Επίσης, η Inestia Hospitality έχει τη συνδιαχείριση του Branco Mykonos Hotel, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, ένα 5στερο boutique hotelμε 21 δωμάτια και σουίτες. Πρόκειται για το πρώην 4άστερο Lady Anna που μισθώθηκε μακροχρόνια από τον όμιλο και αναβαθμίστηκε.

Γιώργος Αλεξάκης