Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο από την οικογένεια Τρούλη!

12/11/2018
Στη φωτογραφία το Royal Blue Resort & Spa στο Ρέθυμνο

Ένα νέο πεντάστερο ξενοδοχείο δυναμικότητας 540 κλινών, σε γήπεδο εμβαδού 69.210,74 τ.μ., στη θέση «Ξερόκαμπος» εκτός οικισμού Πανόρμου, Π.Ε. Ρεθύμνου Κρήτης, θα κτίσει η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΤΡΟΥΛΗ ΑΕΞΤΕ». Η άδεια δόμηση δόθηκε πρόσφατα από την Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδοτησης Τουριστικών Επενδύσεων (ΕΥΠΑΤΕ) του Υπουργείου Τουρισμού.
Η οικογένεια του Γιώργου & της Ελένης Τρούλη όπως διαβάζουμε στο http://www.royalblueresort.gr δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τα τελευταία 40 χρόνια σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς με μεγάλη επιτυχία.
Το 1960 ασχολείται με το εμπόριο κρέατος και την παραγωγή λαδιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ συγχρόνως πραγματοποιεί επενδυτικές κινήσεις κυρίως στον κλάδο των ακινήτων.
Το 1980 η κυρία Ελένη Τρούλη ιδρύει το πρώτο χρυσοχοείο στο Ηράκλειο. Σήμερα η εταιρεία απαριθμεί 4 χρυσοχοεία στους Νομούς Ρεθύμνου & Ηρακλείου. Παράλληλα το 1990 η οικογένεια Τρούλη ιδρύει ξενοδοχειακή μονάδα 70 κλινών στο Μπαλί Ρεθύμνου, ενώ σήμερα η μονάδα απαριθμεί 170 κλίνες.
Με ένα πολύ δυνατό και αξιόπιστο όνομα στο ιστορικό της, αλλά και με την εμπειρία και την τεχνογνωσία των τελευταίων ετών, η δεύτερη γενιά της οικογένειας ολοκλήρωσε πρόσφατα τη νέα της επιχειρηματική κίνηση, η οποία αφορά στη δημιουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας 5* στο Πάνορμο Ρεθύμνου, συνολικής δυναμικότητας 500 κλινών με την επωνυμία Royal Blue Resort & Spa.
Η οικογένεια έχει ήδη ολοκληρώσει τη μελέτη και το σχεδιασμό μιας νέας υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 5*, 238 δωματίων και 694 κλινών, η κατασκευή της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει στο προσεχές διάστημα.
Στον όμιλο ανήκουν οι παρακάτω εταιρείες με συνολικό αριθμό απασχολούμενων ατόμων άνω των 150.
-5* Royal Blue Resort & Spa
-3 Star “Troulis Apart – Ηotel” στο Μπαλί
-“Gems & More” Jewellery στο Πάνορμο
-“Gems & More” Jewellery στο Royal Blue Resort & Spa
-Troulis Jewellery στο Ηράκλειο
-ΑΑ Olive oil
-Βιολογικό Κατάστημά
-Εταιρεία μίσθωσης ακινήτων