Ο όμιλος Μήτση διοργανώνει στο Sofitel Athens την πρώτη έκθεση γάμου «Magnifique Weddings».

14/6/2019
Το Sofitel Athens Airport και ο Όμιλος Mitsis Hotels διοργανώνουν την πρώτη τους έκθεση γάμου με τίτλο «Magnifique Weddings».
Η έκθεση «Magnifique Weddings» φιλοδοξεί να προβάλει τη δυναμική του Sofitel Athens Airport στη γαμήλια δεξίωση και όχι μόνο. Εκλεκτοί συνεργάτες του κλάδου θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους καλύπτοντας κάθε ανάγκη μιας ολοκληρωμένης δεξίωσης όπως νυφικά, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, photo booth, limo και supercars, ταξίδια του μέλιτος, στολισμό, dj και άλλα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Callisto, από τις 17.00 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο και παρκινγκ για το κοινό.
Στην έκθεση συμμετέχουν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Μήτση, Lindos Memories στη Ρόδο και Galini Wellness Spa & Resort, στα Καμένα Βούρλα, ως εναλλακτικοί προορισμοί για έναν ιδιαίτερο γάμο.
Οι επισκέπτες της έκθεσης, που θα επιβεβαιώσουν την κράτηση του γάμου τους στο Sofitel Athens Airport μέχρι το τέλος Ιουλίου, κερδίζουν το πενθήμερο γαμήλιο ταξίδι τους σε ένα από τα 16 υπερπολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis Hotels στην Ελλάδα.