Οι στόχοι του νέου ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

13/11/2019
Στη θέση του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης παραμένει ο Ανδρέας Μανδρίνος όπως προέκυψε από τις χτεσινές εκλογές της ΕΞΘ, στις οποίες εξελέγη το νέο επταμελές ΔΣ.
Σύμφωνα με την ψηφοφορία, στη θέση του αντιπροέδρου παραμένει ο Ντίνος Τορνιβούκας και τη θέση του γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σιμιακός.

Ο Πρόεδρος της ΕΞΘ κ. Ανδρέας Μανδρίνος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους που μας βαρύνει με μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για μένα προσωπικά και η εκ νέου παρουσία του Κωνσταντίνου Τορνιβούκα ως Αντιπροέδρου της ΕΞΘ. Πρώτος στόχος μας είναι η προβολή και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού μέσα από τις συνεργασίες με όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου.Δεύτερος στόχος η άσκηση πίεσης για τη βελτίωση της ασφάλειας, της καθαριότητας και της αποπεράτωσης των υποδομών της πόλης. Έπεται η υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου και για αυτό το σκοπό πρόθεση μας είναι η αγαστή και διαρκής συνεργασία με τα συνδικαλιστικά μας όργανα και τις αρχές. Τέλος, θα ασχοληθούμε με τα ατομικά προβλήματα των ξενοδόχων όσον αφορά την επίλυση διαφόρων θεμάτων αλλά και της γραφειοκρατίας που καλά κρατεί»

Ταμίας εξελέγη ο Θόδωρος Μουσιάδης και έφορος ο Χρήστος Καλιακάτσος.

Το διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνουν η Λένα Παπία και ο Παναγιώτης Μπουτσιούκης, οι οποίοι μαζί με τον κ. Μουσιάδη αποτελούν τα τρία νέα πρόσωπα του ΔΣ της ΕΞΘ.