Ορίστηκε η εξ αναβολής Γ.Σ. του ΣΕΤΕ - Υποψήφιος για πρόεδρος ο Γιάννης Ρέτσος

27/5/2020
Τη σύγκληση της Τακτικής ΓΣ του Συνδέσμου για τις 25/6 και τη διεξαγωγή εκλογών αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Σημειώνεται ότι η πανδημία έφερε αναβολή της προγραμματισμένης εκλογικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που ήταν να γίνει στις 14/5.

«Η πρώτη δύσκολη φάση της πανδημίας ολοκληρώθηκε. Με την αποτελεσματική διαχείριση του υγειονομικού σκέλους, αλλά και τα έγκαιρα μέτρα στήριξης, μείναμε προστατευμένοι και η χώρα ισχυροποίησε τη φήμη της στο εξωτερικό. Τώρα, είμαστε μπροστά στην πρόκληση επανεκκίνησης της οικονομίας» ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρο του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος που δηλώνει υποψήφιος για την ανανέωση της θητείας του. Προσθέτει δε τα εξής:

«Στον #sete, εργαστήκαμε με ρεαλισμό και ουσιαστικές παρεμβάσεις, για να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις. Η κορύφωση της μάχης συνέπεσε με τη λήξη της θητείας του ΔΣ.

Η προγραμματισμένη για τις 14/5 εκλογική ΓΣ δυστυχώς αναβλήθηκε λόγω του lockdown. Οι εξελίξεις όμως ευνοούν τη σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα. Στα 3 χρόνια που έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κινήθηκα πάντα με οδηγό την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και την προσήλωση στον θεσμικό του ρόλο.

Με βάση αυτές τις αρχές, αλλά και τις δυνατότητες που προκύπτουν από την άρση των απαγορεύσεων, το έκτακτο ΔΣ του ΣΕΤΕ αποφάσισε σήμερα τη σύγκληση της Τακτικής ΓΣ του Συνδέσμου για τις 25/6 και τη διεξαγωγή εκλογών. Μπροστά στη νέα πραγματικότητα, ο κόσμος του τουρισμού θα αποτιμήσει τα πεπραγμένα και θα δώσει με τη συμμετοχή του τη δύναμη να συνεχίσουμε ενωμένοι την επόμενη ημέρα. Με κύρος και αποφασιστικότητα!

Σε αυτήν τη νέα μάχη δηλώνω και πάλι παρών, έτοιμος για τις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας.

Καλή δύναμη σε όλους!»