Παρουσίαση του We do local στους Ξενοδόχους και τους Τοπικούς Παραγωγούς του Ν. Λασιθίου

17/9/2015
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ στα πλαίσια παρουσίασης του προτύπου We do local σε όλους τους Νομούς της Κρήτης. Η τελευταία έλαβε μέρος χθες στο Ξενοδοχείο Dessole Hermes Hotel παρουσία Ξενοδόχων του Ν.Λασιθίου, Τοπικών Φορέων και Τοπικών Παραγωγών.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν.Λασιθίου, της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας, της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας και του Επιμελητηρίου Λασιθίου.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλοι οι λόγοι που οδήγησαν τους 14 ξενοδόχους της Κρήτης να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας το We do local, όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές πιστοποίησης καταλυμάτων αλλά και πρακτικές εφαρμογής του στα πιστοποιημένα Ξενοδοχεία του Ομίλου Bluegr. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την απονομή του πιστοποιητικού στα δύο νέα μέλη του We do local στο Ξενοδοχείο Nana Beach στην Χερσόνησο και στο Ξενοδοχείο Dessole Hermes Hotel στον Άγιο Νικόλαο.



Τέλος, το We do local όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις δημιούργησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μία μικρή έκθεση με τοπικά προιόντα. Εκεί οι Ξενοδόχοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τοπικούς παραγωγούς για μία πιθανή συνεργασία και να ενημερωθούν για τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους.



Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήταν οι: Μύλοι Κρήτης, ΑΒΕΑ, ΒΙΟΧΥΜ, Καφέ Δανδάλη, η εταιρεία εμπορίας μελιού Aroma Kritis, τα κρητικά προιόντα Cretan Products Kakoulaki, η Gresko Εμπορική Τροφοδοτική ΑΕ, το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης Wines of Crete και η Aegeo Spas.