Στο Electra hotel και σε άλλα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης φιλοξενούνται οι εθελοντές υγειονομικοί

21/11/2020
«Ο όμιλος Electra Hotels & Resorts, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στέκεται με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης εκεί που υπάρχει ανάγκη». Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του στο LinkedIn ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Electra Hotels & Resorts και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Γιάννης Ρέτσος.

«Από εχθές, φιλοξενούμε στο ξενοδοχείο μας Electra Palace στη Θεσσαλονίκη νοσηλευτικό προσωπικό, που ήρθε από άλλα μέρη της Ελλάδας για να συνδράμει στον τεράστιο αγώνα που γίνεται αυτήν τη στιγμή στα νοσοκομεία της περιοχής. Μόνο σεβασμός και ευγνωμοσύνη στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν όλη τους τη ψυχή για να σώσουν ανθρώπινες ζωές» συμπληρώνει ο κ. Ρέτσος.

Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι το εμβληματικό άνοιξε ξανά τις πύλες του μετά από μια ριζική ανακαίνιση. Πλέον οι μαχητές του ΕΣΥ είναι εκείνοι που ως ελάχιστο αντίδωρο γεύονται τη φιλοξενία των ανθρώπων του ξενοδοχείου.

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης σημειώνει ότι: «Συμμετέχοντας στη μάχη με τον κορονοϊό και ανταποκρινόμενη στις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές που βιώνει η πόλη μας, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα καλύψει μέσω των μελών της όλες τις φιλοξενίες που της έχουν ζητηθεί αναφορικά με τη διαμονή νοσηλευτών που εθελοντικά πρόκειται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχύσουν τις τοπικές ΜΕΘ. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας που έχουν ήδη ανταποκριθεί, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και θα νικήσουμε.»