Το Grace Hotel Santorini στην κορυφή των Condé Nast Readers’ Choice Awards 2019

22/10/2019
Αναγνωρισμένος διεθνώς για τις αξέχαστες εμπειρίες φιλοξενίας που προσφέρει σε επιλεγμένους προορισμούς ανά τον κόσμο – μεταξύ των οποίων και το νησί της Σαντορίνης - ο όμιλος ξενοδοχείων, resorts, κατοικιών και ιδιωτικών club Auberge Resorts Collection βρέθηκε στην κορυφή των φετινών Readers Choice Awards του διακεκριμένου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον έγκριτους θεσμούς στον χώρο τον ταξιδιωτικών εκδόσεων, που διεξήχθη φέτος για 32η χρονιά, με τη συμμετοχή πάνω από 600.000ατόμων.

Η διαδικασία αξιολόγησης είναι αρκετά ανταγωνιστική: Ενδεικτικά, από τα 10.000καταλύματα που αξιολογήθηκε από τους αναγνώστες φέτος των αναγνωστών, μόλις το15% συμπεριλήφθηκε στις τελικές λίστες. Η Auberge Resorts Collection εντυπωσίασε τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller με τις μοναδικές της ταξιδιωτικές ιστορίες, λαμβάνοντας διακρίσεις σε πληθώρα κατηγοριών και προορισμών.

Ενδεικτικά, το εξωτικό Nanuku J Auberge Resort στα νησιά Φίτζι αναδείχθηκε στο #1 Resort για την περιοχή Αυστραλίας-Νότιου Ειρηνικού, ενώ τα Esperanza και Chileno Bay Resort & Residences της Auberge Resorts Collection αναδείχθηκαν, αντίστοιχα, στις θέσεις #1 και #2 της λίστας με τα καλύτερα Resorts στο Δυτικό Μεξικό.

Την πρώτη θέση – αυτή τη φορά ανάμεσα στα καλύτερα Resorts στην Κεντρική Αμερική, κατέκτησε επίσης η Hacienda Alta Gracia της Auberge ResortsCollection, ενώ το Auberge du Soleil στη Napa Valley και το Mayflower Inn & Spa στο Κοννέκτικατ, αναδείχθηκαν στη θέση #2 στη λίστα με τα 16 καλύτερα resorts στη Βόρεια Καλιφόρνια και τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία στη Νέα Αγγλία

Τα 32α βραβεία επιφύλαξαν μια σημαντική έκπληξη για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς φέτος τα resort στη χώρα απέκτησαν τη δική τους κατηγοριοποίηση. Ανάμεσα στη λίστα με τα 20 καλύτερα ελληνικά resort, λοιπόν, συναντούμε το Grace Hotel Santorini , το μόνο ξενοδοχείο της Auberge Resorts Collection στην Ευρώπη, που ξεχωρίζει για την εναρμονισμένη με το τοπίο της Σαντορίνης αρχιτεκτονική, την περίοπτη θέση του στο Ημεροβίγλι, με τη μαγευτική θέα στην Καλντέρα, αλλά και το πολυβραβευμένο εστιατόριότου, το Santoro. O κ. Γιώργος Βλαχόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Grace Hotel Santorini , Auberge Resorts Collection , δήλωσε σχετικά:

«Η αναγνώριση του ομίλου Auberge ResortsCollection από το έμπειρο και απαιτητικό κοινό του Conde Nast Traveller, μόνο θετικά μπορεί να προμηνύει για τον ελληνικό τουρισμό – αλλά και για έναν σημαντικό προορισμό, όπως το νησί της Σαντορίνης. Είναι μεγάλη μας τιμή που, χάρη στο know-how και τη μοναδική αισθητική της Auberge, το Grace Hotel Santorini, το μόνο resort του ομίλου στην Ευρώπη, αναδείχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδας. Συνεχίζοντας να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες φιλοξενίας, είμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον, με τη δυναμική που μας προσφέρει η Auberge Resorts Collection.»

Το ξενοδοχείο Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection(www .aubergeresorts . com / gracehotel ) λειτουργεί για τη θερινή περίοδο από τις 15Απριλίου έως και τις 31 Οκτωβρίου 2019. Έχοντας λάβει διαχρονικά εξαιρετικές κριτικές και διακρίσεις, διαθέτει 21 δωμάτια και σουίτες του προσφέρουν μαγευτική θέα, σε ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά της Ελλάδας. Το 2016 πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακαίνιση στα πολυτελή δωμάτια, τις σουίτες και το εστιατόριο του ξενοδοχείου, ενώ εγκαινιάστηκε το νέο Champagne lounge, με εκπληκτική θέα στην Καλντέρα, ενώ ακόμη δημιουργήθηκαν ένα yoga studio και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός, οι βραβευμένες γαστρονομικές προτάσειςκαι η παθιασμένη ομάδα του, που φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια, συνδυάζονται, προκειμένου να προσφέρουν πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στον κάθε επισκέπτη.Το Grace Hotel Santorini ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Auberge Resorts Collection(www . aubergeresorts . com ), που προσφέρει μια σειρά από μοναδικά ξενοδοχεία,resorts, καταλύματα και ιδιωτικά clubs.