Το TCB στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού I.M.E.X και στο I.M.E.X Politicians Forum

20/5/2017
Το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) εκπροσώπησε για τρίτη συνεχή χρονιά, τον προορισμό και το δίκτυο μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού I.M.E.X (μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου) που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαΐου 2017 στη Φρανκφούρτη, Γερμανίας. Το TCB συμμετείχε στο εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ, με συνεκθέτες έξι εταιρίες, μέλη του. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν οι εταιρίες Active MICE Mouzenidis, Domotel Hotels & Resorts, Mediterranean Palace & Grand Hotel Palace, Porto Palace Hotel και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι οποίες πραγματοποίησαν επαγγελματικές συναντήσεις με αγοραστές του εξωτερικού (συνολικά 93 συναντήσεις).

To TCB συμμετείχε και στις ομαδικές παρουσιάσεις που διοργάνωσε το γραφείο Ε.Ο.Τ Φρανκφούρτης όπου ανέπτυξε, σε επιλεγμένο κοινό, τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης για το συνεδριακό τουρισμό και τα ταξίδια κινήτρων.

Την αποστολή συνόδευσε και ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, κ. Σπύρος Πέγκας, ο οποίος εκπροσώπησε την πόλη στο IMEX Politicians Forum που πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα της έκθεσης. Το θέμα του forum φέτος ήταν «A destination for meetings and events in a changing world και ο κ. Πέγκας συμμετείχε τόσο στο workshop όσο και στο πάνελ «Cities and the Sharing Economy».

Το Thessaloniki Convention Bureau ευχαριστεί την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, κύριο χορηγό αερομεταφορών για την συμβολή της στην επιτυχημένη συμμετοχή στην έκθεση ΙΜΕΧ 2016.